Güç düğmesine basmadan telefonu kapatmanın yolu var mı?

Eldrithc

Hectopat
Normalde ana ekrana çift tiklarsam telefon kapanıyor ya da açılıyor. Ancak uygulamadayken bu özellik çalışmıyor haliyle. Herhangi bir uygulamadayken güç düğmesine basmadan telefonu kapatmanin yolu var mı? Müzik değiştirmek için elime alıyorum mesela, telefonu geri koydugumda direkt kendisinin kapanmasinin bir yolu var mi? Düğmeye basmak ugrastiriyor bir tik üşengeç olduğum için.

Assistive touch özelliğini aktif edebilirsiniz eğer telefon iPhone ise, Android ise Play Store'den assistive touch diye aratınca çıkan uygulamalardan birini kullanabilirsiniz.

Assistive touch özelliğini aktif edebilirsiniz eğer telefon iPhone ise, Android ise Play Store'den assistive touch diye aratınca çıkan uygulamalardan birini kullanabilirsiniz.
Girdikten sonra double tap'e telefonu kapatmayı mi ayarlayacagim? Bu sefer de normal tiklayayim derken telefon kapanır sanki, ek olarak ekranda bunun simgesi duracak mı sürekli:D?

Gravity Screen uygulamasını kullanabilirsin hocam.
Screenshot_20251215-211710.png

Girdikten sonra double Tap'e telefonu kapatmayı mi ayarlayacagim? Bu sefer de normal tiklayayim derken telefon kapanır sanki, ek olarak ekranda bunun simgesi duracak mı sürekli:D?

Eki Görüntüle 2622537

APK indirmeyi deneyin hocam. Hangi uygulamayı indirdiğinizden dolayı ayarın ne işe yarayacağını bilmiyorum ama onu değiştirebiliyor olmanız lazım. Ve evet maalesef ekranda sürekli duruyor.

APK indirmeyi deneyin hocam. Hangi uygulamayı indirdiğinizden dolayı ayarın ne işe yarayacağını bilmiyorum ama onu değiştirebiliyor olmanız lazım. Ve evet maalesef ekranda sürekli duruyor.
Ekranda sürekli duruyorsa olmaz gibi hocam ya. Telefonu koydugumda ya kendi kendine kapanan ya da basitçe kapatabilecegim uygulama yok mu baska?

Ekranda sürekli duruyorsa olmaz gibi hocam ya. Telefonu koydugumda ya kendi kendine kapanan ya da basitçe kapatabilecegim uygulama yok mu baska?

Benim telefonumda ekranın sağ ya da sol üstüne iki kez tıklayınca ekran kapanıyor ama telefonun kendi özelliği sanırsam. Belki bu özelliği uygulama olarak yapmışlardır ancak bilmiyorum, araştırmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı