Güç harcamayan arama motoru önerisi

Zwesta

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
PC biraz eski. Opera GX kullanıyorum ve çok güç yiyor. Çok güç harcamayan arama motoru öneriniz var mı?

Chrome da maksimum 30 sekme açabilirken Brave de 72 sekme kullanabildiğini söyleyen görmüştüm hem güvenlik olarak gxden daha iyi.

Aslında Brave ve Firefox en çok kullananlardır.
Midori veya K-Meleon kullanabilirsiniz.

PC biraz eski. Opera GX kullanıyorum ve çok güç yiyor. Çok güç harcamayan arama motoru öneriniz var mı?

Brave bence diğer tarayıcılara göre daha akıcı.
3 sene kadar Chrome kullandım kısa bir süre Opera GX kullandım daha sonra Microsoft Edge kullandım en son ise Brave'de kaldım.
Aslında Microsoft Edge'den memnundum fakat YouTube geç açıyor ve takılıyordu Brave geçince o sorun da ortadan kalkmış oldu.
Brave önerimdir. Ayrıca az RAM kullanıyor.

Hâlâ arama motoru ve tarayıcı arasındaki farkı bilmeyenlerin olması çok garip. Arama motoru sorulmuş ama herkes tarayıcı önermiş.

DuckDuckGo'nun HTML veya Lite versiyonunu tavsiye ederim. JavaScript kullanmıyorlar dolayısıyla ikisi de gayet hafif ve hızlı çalışıyor.

Hâlâ arama motoru ve tarayıcı arasındaki farkı bilmeyenlerin olması çok garip. Arama motoru sorulmuş ama herkes tarayıcı önermiş.

DuckDuckGo'nun HTML veya Lite versiyonunu tavsiye ederim. JavaScript kullanmıyorlar dolayısıyla ikisi de gayet hafif ve hızlı çalışıyor.
Hocam konuyu yazarken bende bilmiyordum, arama motoru dedim. Meğer istediğim şey tarayıcıymış 😃. Şuan Brave kullanıyorum ve memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı