Güç kaynağı alırken nelere dikkat edersiniz?

Bütçe
4000

uk2727

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
İşlemci
i5 12400f
Arkadaşlar selam. Yeni MSI Gaming Z Trio 3080 10GB ekran kartı satın aldım. Bu ekran kartına uygun bir PSU-güç kaynağı almak istiyorum. 80Plus Gold/Tam Modüler/Kasama ve anakartıma uygun bir güç kaynağı önerir misiniz? PSU alırken nelere de dikkat ediyorsunuz?
Aklımda Corsair RM750X modeli var ama emin değilim. Kasama uyup uymadığını da bilmiyorum açıkçası.
Donanımım: CPU i5 12400f/anakart Asus H610M-K /kasa Cooler Master TD500.

Sessiz ve coil whine ile uğraştırmayacak bir PSU tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen varken almışken Hydro G pro 1000W 3250 TL de düşünebilirsin. Alacağın tüm PSU'lar kasana sığar merak etme. Bu bütçede modüler özellikli +80 Gold'ya da üstü, bilinen kronik bir sorunu olmayan bir PSU alman gerekir. coil whine sorunu maalesef şans işi. Yani piyasadaki en iyi ürünü alsan bile her zaman coil whine olma ihtimali var.

Genel fikir vermesi açısından BU PSU tier List'e göz atabilirsin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Yeni MSI Gaming Z Trio 3080 10GB ekran kartı satın aldım. Bu ekran kartına uygun bir PSU-güç kaynağı almak istiyorum. 80Plus Gold/Tam Modüler/Kasama ve anakartıma uygun bir güç kaynağı önerir misiniz? PSU alırken nelere de dikkat ediyorsunuz?
Aklımda Corsair RM750X modeli var ama emin değilim. Kasama uyup uymadığını da bilmiyorum açıkçası.

High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik ben bunu öneririm.

Sistemimiz hemen hemen aynı, ben de PSU ve bakıyorum. Corsair indirim bekliyorum almak için RM serisi ama indirim yok maalesef.

- Kapisatörü
- Korumaları
- İç dizaynı
- 12V çıkışı

Bütçen varken almışken Hydro G pro 1000W 3250 TL de düşünebilirsin. Alacağın tüm PSU'lar kasana sığar merak etme. Bu bütçede modüler özellikli +80 Gold'ya da üstü, bilinen kronik bir sorunu olmayan bir PSU alman gerekir. Coilwine sorunu maalesef şans işi. Yani piyasadaki en ürünü alsan bile her zaman coilwine olma ihtimali var.

Genel fikir vermesi açısından BU PSU tier List'e göz atabilirsin
Keşke ekran kartını almisken 12 GB ya da 16 GB modelini alsaydın uzun yıllar kullanabilirdin sistemimiz hemen hemen aynı bende PSU ve işlemci bakıyorum. Corsair indirim bekliyorum almak için rm serisi ama indirim yok maalesef...

RM850X 2021 versiyonunu aldım hocam ben.

- Kapisatörü
- Korumaları
- İç dizaynı
- 12v çıkışı

ASUS marka bir ürün almam hocam ben. Ağzım çok yandı.

Sonuc bolumunde yazan seylere ozellikle dikkat ederiz.

Sessiz kismi halledilir ancak coil whine her PSU'da olabilecek bir sey oldugundan onu onlemek garanti degil.

RM750X iyi unitedir, 3080'in power spike durumlarini da 20ms icin kaldirabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı