- Makaleler
- 42
Hocam her şeyi taktım ama onu nasıl takacağım yani videolara bakarak yaptım olmuyor.
Hocam her şeyi taktım ama onu nasıl takacağım yani videolara bakarak yaptım olmuyor.
Hocam aynısını yaptım yok olmuyor yeni aldım PSU'yu ondan dolayı yapar mı?
Herşeyi taktım dediğim gibi güç yok daha önce anakartın o güç tel olan kısımlarını çıkardın usb çıkışınıda yok güç gelmiyor
Herşeyi taktım dediğim gibi güç yok daha önce anakartın o güç tel olan kısımlarını çıkardın usb çıkışını da yok güç gelmiyor.
Son halinin fotoğrafını at.
Attım her şeyi oturttum ama yok olmuyor PSU sorunlu olma ihtimali var mı?
Şimdi herşeyi taktım ama güç kaynağına baktım fan oynatıyor duruyo anındaHocam bence bazı kablo takma işlemlerini yanlış yaptınız, her şeyi çıkarıp tekrar takmayı deneyin ve her şeyin düzgün ve doğru yönde takılı olduğundan emin olun. Hala olmuyorsa herhangi bir bilirkişi varsa onun yapmasını öneririm.
Kullandımİşlemci, anakart, RAM, PSU hepsinin bozuk olma ihtimali var start almayan bir sistemde biliyorsun değil mi? Sen bu parçaları başka bir güç kaynağıyla sorunsuz kullandın mı? Kullanmadıysan bilemezsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.