Güç kaynağı değerleri doğru mu?

İnssomnia

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar eski güç kaynağım bozulduğu için yeni güç kaynağı aldım. Bu güç kaynağındaki değerler ve 80+ Bronze olduğu doğru mu sizce? Açıkçası eski güç kaynağına göre oyunlarda ufak bir performans artığı ve parçalarda ısı derecelerinin 3-4 derece azaldığını gözlemledim. Eski güç kaynağı 12V kanalından 19 verirken bunda 27 verdiği yazıyor, fiyat olarak da indirimli halde Akakçe'den 304 TL'ye aldım.

IMG_20220909_135527.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Varlığı olsa da gram işe yaramayacak 80+ sertifikası bu güç kaynağında yok. Gameload ve Gamemax olarak arattıktan sonra model kodunu da arattım. Bir sonuç çıkmadı.
Marka yeni ve tanınmayan bir marka galiba bende çok bir şey bulamadım ondan ucuz olabilir ama eski kullandığım PSU ya göre oyunlarda daha akıcı ve daha iyi kullanımlar olduğunu gözlemledim, ısı değerleri de sanki 3-4 derece daha düşük.

Bilemeyiz, ben gameload'u hiç duymadım. Muhtemelen fason üretimlere kendi logolarını basıyorlardır. Bu tarz PSU'larda %80 verimlilik bana kalırsa hikaye.
%8 verseler daha ne.

Marka yeni ve tanınmayan bir marka galiba bende çok bir şey bulamadım ondan ucuz olabilir ama eski kullandığım PSU ya göre oyunlarda daha akıcı ve daha iyi kullanımlar olduğunu gözlemledim, ısı değerleri de sanki 3-4 derece daha düşük.
Demek Ki eski PSU da kötüymüş. Kötü bir marka dostum bilmediğin markalara bulaşma sonuçta tüm sistemin güç kaynağının elinde. O yüzden iyi bir güç kaynağı almak şart. Diğer parçaları iyi almak için sakın güç kaynağından kısmayın.

%8 verseler daha ne.

Demek Ki eski PSU da kötüymüş. Kötü bir marka dostum bilmediğin markalara bulaşma sonuçta tüm sistemin güç kaynağının elinde. O yüzden iyi bir güç kaynağı almak şart. Diğer parçaları iyi almak için sakın güç kaynağından kısmayın.
Haklısın dostum ama bütçem fazla yoktu araştırdım en uygun ve değerleri en iyi olan buydu bunu aldım. Evet eski PSU Hadron du :D ve şu an Hadron un aynı modeli 450 TL civarıydı, değerleri de berbat Hadron nun ama bunu takınca oyunlarda ve ısı açısından daha iyi performans aldım.

Haklısın dostum ama bütçem fazla yoktu araştırdım en uygun ve değerleri en iyi olan buydu bunu aldım. Evet eski PSU Hadron du :D ve şu an Hadron un aynı modeli 450 TL civarıydı, değerleri de berbat Hadron nun ama bunu takınca oyunlarda ve ısı açısından daha iyi performans aldım.
Bilmiyorum kötünün iyisi hani ama şöyle düşün sen ucuz olsun diye evine kaçak elektrik bağlatır mısın?

Mesela bütçeni yükseltip bunu alabilirdin.

Bilmiyorum kötünün iyisi hani ama şöyle düşün sen ucuz olsun diye evine kaçak elektrik bağlatır mısın?

Mesela bütçeni yükseltip bunu alabilirdin.
Gönül isterdi keşke Aerocool alayım ama bütçem fazla yoktu maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı