ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.329 Makaleler 2 1 Ocak 2022 #1 Güç kaynağı bozulmuştu ondan sonra ben bilgisayarcıdan değiştirdim ondan sonra PC çalışıyor ama Ethernet kablosu çalışmıyor sonra kulaklık arka girişleri algılıyor ama çalışmıyor. Acaba adam takarken kabloları tam takamadı mı?
Güç kaynağı bozulmuştu ondan sonra ben bilgisayarcıdan değiştirdim ondan sonra PC çalışıyor ama Ethernet kablosu çalışmıyor sonra kulaklık arka girişleri algılıyor ama çalışmıyor. Acaba adam takarken kabloları tam takamadı mı?
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 2 Ocak 2022 #21 ronkanta dedi: Kasayı buldum bu fotoğraftan hangisi Ethernet çipi. Kasayı çalıştırdım internet geliyor eski kasaya. Fotoğraftan hangisi Ethernet dediğin şey çıkarım. @393060 Genişletmek için tıkla... Harici Ethernet kartınız bulunmuyor o iki adaptörü almanız lazım. Artı 0 Eksi
ronkanta dedi: Kasayı buldum bu fotoğraftan hangisi Ethernet çipi. Kasayı çalıştırdım internet geliyor eski kasaya. Fotoğraftan hangisi Ethernet dediğin şey çıkarım. @393060 Genişletmek için tıkla... Harici Ethernet kartınız bulunmuyor o iki adaptörü almanız lazım.