R Rauf02 Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 336 Makaleler 2 7 Aralık 2024 #1 PSU fanı aşağıya bakıyor doğru mu yanlış mı?
S S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.764 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 7 Aralık 2024 #2 Evet doğru. Bir yanlış göremiyorum. Muhtemelen ATX kasa. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS R Rauf02 Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 336 Makaleler 2 7 Aralık 2024 #3 S.Ganacci dedi: Evet doğru. Bir yanlış göremiyorum. Muhtemelen ATX kasa. Genişletmek için tıkla... Yukarı bakarsa ne olur hocam bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
S.Ganacci dedi: Evet doğru. Bir yanlış göremiyorum. Muhtemelen ATX kasa. Genişletmek için tıkla... Yukarı bakarsa ne olur hocam bilginiz var mı?
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.077 Çözümler 25 7 Aralık 2024 #4 Rauf02 dedi: PSU fanı aşağıya bakıyor doğru mu yanlış mı? Eki Görüntüle 2368549 Genişletmek için tıkla... PSU'yu doğru şekilde yerleştirdiğinde fan kısmı alta bakıyorsa zaten doğrudur. Rauf02 dedi: Yukarı bakarsa ne olur hocam bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Kasadan kasaya değişir ama bu kasa için söylüyorum hem ekran kartı hem PSU aynı yerden hava çektiği için bilgisayar çok ısınır. Artı 0 Eksi
Rauf02 dedi: PSU fanı aşağıya bakıyor doğru mu yanlış mı? Eki Görüntüle 2368549 Genişletmek için tıkla... PSU'yu doğru şekilde yerleştirdiğinde fan kısmı alta bakıyorsa zaten doğrudur. Rauf02 dedi: Yukarı bakarsa ne olur hocam bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Kasadan kasaya değişir ama bu kasa için söylüyorum hem ekran kartı hem PSU aynı yerden hava çektiği için bilgisayar çok ısınır.
ZalımFerguson Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 739 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek talebe 7 Aralık 2024 #5 SiyahiBeyfendi dedi: Kasadan kasaya değişir ama bu kasa için söylüyorum hem ekran kartı hem PSU aynı yerden hava çektiği için bilgisayar çok ısınır. Genişletmek için tıkla... Aslında tam aksi. Isı grafiğine bakarsan yukarı bakması daha iyi. Artı 0 Eksi
SiyahiBeyfendi dedi: Kasadan kasaya değişir ama bu kasa için söylüyorum hem ekran kartı hem PSU aynı yerden hava çektiği için bilgisayar çok ısınır. Genişletmek için tıkla... Aslında tam aksi. Isı grafiğine bakarsan yukarı bakması daha iyi.
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 7 Aralık 2024 #6 PSU fan yönü kasanın ızgarası olur o tarafa bakacak, şu an doğru. Artı 0 Eksi
canberkgun Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #7 PSU konumu doğru. Farklı bir açıyla olsaydı ve fan yukarı baksaydı PSU'nun içinden verdiği sıcaklık ekran kartına vururdu. Ekran kartıni pişirmek istemezsin. Artı 0 Eksi
PSU konumu doğru. Farklı bir açıyla olsaydı ve fan yukarı baksaydı PSU'nun içinden verdiği sıcaklık ekran kartına vururdu. Ekran kartıni pişirmek istemezsin.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.077 Çözümler 25 7 Aralık 2024 #8 ZalımFerguson dedi: Aslında tam aksi. Eki Görüntüle 2368570 Isı grafiğine bakarsan yukarı bakması daha iyi. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta benmi fark edemedim anlamadım ama bence aşağı doğru bakması daha iyi kasanın orta kısmında sıcaklığın ne kadar artığını görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
ZalımFerguson dedi: Aslında tam aksi. Eki Görüntüle 2368570 Isı grafiğine bakarsan yukarı bakması daha iyi. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta benmi fark edemedim anlamadım ama bence aşağı doğru bakması daha iyi kasanın orta kısmında sıcaklığın ne kadar artığını görebilirsiniz.
ZalımFerguson Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 739 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek talebe 7 Aralık 2024 #9 SiyahiBeyfendi dedi: Fotoğrafta benmi fark edemedim anlamadım ama bence aşağı doğru bakması daha iyi kasanın orta kısmında sıcaklığın ne kadar artığını görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yukarı bakarsa egzoz fanı görevi görüyor, dolayısıyla içerdeki havayı tahliye ediyor hem. Yukarı baktığı zamanki grafik daha iyi görünüyor. Artı 0 Eksi
SiyahiBeyfendi dedi: Fotoğrafta benmi fark edemedim anlamadım ama bence aşağı doğru bakması daha iyi kasanın orta kısmında sıcaklığın ne kadar artığını görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yukarı bakarsa egzoz fanı görevi görüyor, dolayısıyla içerdeki havayı tahliye ediyor hem. Yukarı baktığı zamanki grafik daha iyi görünüyor.