altaybond40 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 663 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar dün güç kaynağı fanından çok fazla ses gelmeye başladı. Fanı açtım baktım plastikleri oynattım ama düzelmedi ve fanın içindeki plastiklerin yeri nasıldı onu da unuttum. Yağlama ile kurtulur mu? Fan sesi : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar dün güç kaynağı fanından çok fazla ses gelmeye başladı. Fanı açtım baktım plastikleri oynattım ama düzelmedi ve fanın içindeki plastiklerin yeri nasıldı onu da unuttum. Yağlama ile kurtulur mu? Fan sesi : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.884 Çözümler 6 26 Ağustos 2024 #2 Psuyu yağlamaya ben korkarım. En iyisi işi bilen birine götürün. Artı 0 Eksi
KS KS altaybond40 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 663 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Ağustos 2024 #3 Truvalıadam dedi: Psuyu yağlamaya ben korkarım. En iyisi işi bilen birine götürün. Genişletmek için tıkla... Sanki bir seye değiyor gibi ama çözemedim bir türlü yağ olmayınca evde bir sorayım dedim yoksa değiştircem Artı 0 Eksi
Truvalıadam dedi: Psuyu yağlamaya ben korkarım. En iyisi işi bilen birine götürün. Genişletmek için tıkla... Sanki bir seye değiyor gibi ama çözemedim bir türlü yağ olmayınca evde bir sorayım dedim yoksa değiştircem
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.718 Makaleler 7 Çözümler 93 26 Ağustos 2024 #4 Fanınız kırık olabilir. Ses bir yere vuruyor gibi geliyor zaten. Artı 0 Eksi
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 414 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #5 Yağ iletken değildir. O yüzden fanın motorunu yağlamayı deneyin, yağ dökülmesinden korkmayın. Artı 0 Eksi
KS KS altaybond40 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 663 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Ağustos 2024 #6 BlackJackS dedi: Yağ iletken değildir. O yüzden fanın motorunu yağlamayı deneyin, yağ dökülmesinden korkmayın. Genişletmek için tıkla... Elimde hhs 2000 var bununla yağlasam sorun olur mu? BlackJackS dedi: Yağ iletken değildir. O yüzden fanın motorunu yağlamayı deneyin, yağ dökülmesinden korkmayın. Genişletmek için tıkla... Birde o kırmızı plastiklerin falan sırası nasıl olmali? Artı 0 Eksi
BlackJackS dedi: Yağ iletken değildir. O yüzden fanın motorunu yağlamayı deneyin, yağ dökülmesinden korkmayın. Genişletmek için tıkla... Elimde hhs 2000 var bununla yağlasam sorun olur mu? BlackJackS dedi: Yağ iletken değildir. O yüzden fanın motorunu yağlamayı deneyin, yağ dökülmesinden korkmayın. Genişletmek için tıkla... Birde o kırmızı plastiklerin falan sırası nasıl olmali?