Güç kaynağı hakkında bilgi ?

Nevzat Şentürk

Hectopat
Makaleler
2
Yer
KOCAELİ
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben geçen arkadaşla kapıştım söz dalaşı falan. Onun bir tane akraba olan bakkal amcası ona everest 250 W güç kaynağı önermiş buda almış. Diyorum everest iyi marka değil o dediği 250 W vermez oda diyor her güç kaynağı dediğini vermez. Bende tamam haklısın vermeyebilir ama onun malzeme kalitesi kötü dedim. Oda fanı büyük dedi. :D
Bende büyük olsa ne yazar ısı halinde erimesin yeter. İçindeki kablolara bir şey olmasın, sistemin yanmasın yeter dedim. Bide üniversite okumuş o bakkal amcası ben daha mı iyi bilecekimişim. Kullanmadan bir güç kaynağını neden kötülüyorsun deyince adı duyulmamış bir markanın nesi iyi olabilir dedim. Saten bilgisayarını ona toplatmış ekran kartı gt 630 4 GB dedim ultra açıyor mu yok dedi. :D :D:D :D :D

Bana yardım edin şu güç kaynağı konusu hakkında fazla kendimi geliştiremedim ama az da olsa bilgim var sizde bir şeyler söyleseniz bende ona karşı kullansam. Sertifikalar hakkında iki üç resim yollarsanız sevinirim.

Sen sayfalarca döküman döksen ''benim aldığıma ya da seçimime yanlış-kötü kimse diyemez'' kafasını değiştiremezsin. Bir de arkadaşının çok güç gerektiren donanımları yok. Yani 30TL.'lık Çin malı da kullansa, patlama riskine rağmen idare eder :)

Sana bir bilgi vereyim arkadaşına o güç kaynağı yeter fakat everest hiçbir zaman dediği kadar güç vermemiştir. Bazı markalarda böyle yapar örnek vereyim frisby (bende vardı yandı eridi),everest. Bu kadar biliyorum ayrıca google da araştırırsan bulabilirsin yaz ki everest nasıl bir güç kaynağı markasıdır de.

Sen sayfalarca döküman döksen ''benim aldığıma ya da seçimime yanlış-kötü kimse diyemez'' kafasını değiştiremezsin. Bir de arkadaşının çok güç gerektiren donanımları yok. Yani 30TL.'lık Çin malı da kullansa, patlama riskine rağmen idare eder :)

Evet o fikir değişmiyor gerçekten. Uğraşmak istemiyorum saten ben onun bilgisayarına bir şey olmasın. Azıcıkta olsa bir şey öğrensin. Ben amcamın oğlu bile olsa güvenmem. Evereste ben para vermezdim. Aman boşver herkes kendi bildiğini yapar bir şey olursa ben sorumlu olmam en azından.

Bu fikri değiştiremezsin fakat bu konu ile ilgili anlayamayacağı birkaç ingilizce kelime kullanırsan senin daha bilgili olduğunu düşünüp susabilir. Ben uğraşmamak için öyle yapmıştım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı