Güç kaynağı hız aşırtma olur mu ?

umut1632

Hectopat
Daha fazla  
250 WATT güç kaynağım var. Yeni işlemci aldım E8400 diye taktım 50 derece olan işlemciler yenisini taktım 103 dereceyi buluyor kapanıyor sistem algılıyor çalışıyor sorun yok fakat güç kaynağı yetmiyor galiba. Takınca arkadaki fan yavaşlıyor, ısınıyor. WATT yetmiyor galiba şimdi benim power suplly yanında 400 Watt'a kadar çıkabilir diyor nasıl çıkaracağım arkadaşlar ? CBOX PANDERA E400 kasam power suplly da cbox marka.

Son düzenleyen: Moderatör:
103 c buluyorsa soğutma problemi vardır güç kaynağı değil. Sistem kendini korumaya alıp kapatıyodur .Termal Macun unu kontrol ettir . Ayrıca aynı soket yapısına ait işlemciler en fazla 20 watt fazla tüketir.

i3 4130 ile İ7 4790 (1150 pin) aynı soketi kullanıyorlar ama 20W TDP değerlerine sahip değiller, arkadaşa yanlış bilgi vermeyin lütfen.
OC olmadığı sürece 100 ün üstüne çıkmaz

Aynı soket yapısı yanlış bi terim olmuş normal pentiumlarda oc olmadan çok bi fark olmuyor.
OC olmadığı sürece 100 ün üstüne çıkmaz

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı