Güç kaynağı için P12 mi F12 mi?

umutcan@home

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
361
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık bir hafta önce PSU fanımın bozulduğunu fark ettim. Yeni bir fan alıp güç kaynağımdaki fan ile değiştireceğim. Ya P12 ya da F12 almayı düşünüyorum fiyatlarından dolayı. F serisinin kasa için, P serisinin ise statik basınç için kullanıldığını öğrendim fakat güç kaynağı için hangisi alınmalı karar veremedim. Daha iyi alternatifiniz varsa da önerebilirsiniz, yardımcı olursanız sevinirim.
 
Air blazer normalden biraz sesli diye biliyorum.

Ayrıca fiyat/performans anlamında F12 daha iyi duruyor, fiyat farkına değer mi ki? Önerdiklerinize göre 50-60 TL daha ucuz.
 
Air blazer normalden biraz sesli diye biliyorum.

Ayrıca fiyat/performans anlamında F12 daha iyi duruyor, fiyat farkına değer mi ki?

Fiyat farkına değer.

Air blazer tak yükte kafa ütülemiyor değil. Ancak %70 değere kadar rahatsız etmiyor fan sesi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı