HP Victus Gaming 15-FA2012NT alınır mı?

• Konuyu başlatan İmamic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 246
GameGaraj Slayer, attığım Victus'u neden önermediniz?

15 serisi aşırı ısınıyor bir de 13620H'ı soğutamaz 90 100 derece oyun oynarsınız. GameGaraj Slayer evet maalesef zam yemiş ama zaten cihaz 64K idi 68 olmuş hala müthiş F/P bir cihaz. Dediğim gibi eğer GameGaraj olmasın diyorsanız attığım HP Omen 16 ya bakın ama bütçenizi zorlayacaksa hiç gerek yok Slayer alın geçin.

Ya senin gibiler bu forumda bitmiyor ya. Tamam bak cihaz kötüyse bana birkaç tane sorun yaşayan insanın açtığı konu at susmazsam ne olayım. MSI iyi marka fakat MSI Katana çöp bir model bunu kime sorsan bunu der sana. GameGaraj'ın marka bilinirliği şu ana kadar evet yoktu ama adamlar müthiş bir cihaz yaptı incelemeleri izle görürsün zaten. Gelecek konusuna pek bir şey diyemiyorum ama bir şey çıkacak olsa şu ana çıkardı. HP'nin Hall sensörlü cihazları gibi olsa sorun yaşayan birkaç kişi kesinlikle çıkardı deli sattı adamlar X5t X7t r9t modellerini.
Evet senin gibi fanboylar bitmiyor forumda. Daha 2 hafta oncesine kadar 10k fiyat farki koyan firmayi ove ove bitiremedin. Yazik gercekten forum okumaktan bi haber sadece gelip markalara methiyeler düzen insanlarla uğraştığımız için bize...

Evet senin gibi fanboylar bitmiyor forumda. Daha 2 hafta oncesine kadar 10k fiyat farki koyan firmayi ove ove bitiremedin. Yazik gercekten forum okumaktan bir haber sadece gelip markalara methiyeler düzen insanlarla uğraştığımız için bize...

Ya diyorum ki hala Türkiye'nin en F/P cihazı diyorum niye fanboyluk yapayım kardeşim fanboyluk yapacak olsam GameGaraj fanboyluğumu yaparım senin gibi MSI fanboyluğu yaparım yapacak olsam. Diyorum ki sorun yaşayan birkaç kişi at laptopun kötü olduğunu kanıtla bana. O kadar teknolojiden anlıyorsan tabii. Yerine de bu özelliklerde bir laptop öner bir de.

Ya diyorum ki hala Türkiye'nin en F/P cihazı diyorum niye fanboyluk yapayım kardeşim fanboyluk yapacak olsam GameGaraj fanboyluğumu yaparım senin gibi MSI fanboyluğu yaparım yapacak olsam. Diyorum ki sorun yaşayan birkaç kişi at laptopun kötü olduğunu kanıtla bana. O kadar teknolojiden anlıyorsan tabii. Yerine de bu özelliklerde bir laptop öner bir de.
Ben msi ovmedim canım kardeşim. Msi kötü diyipte x7t den baska bisey alinmaz diyipte sonra mesajini düzenleyen canim kardeşim 😀😀 ben markaya takilmam veya övmem savunmam bilmediğim şeyi insanlara aldirmaya çalışmam. Isteyen istediğini alir ama msi çöp loq berbat slayer oooo harika diyen adamin da dediklerine şüpheyle yaklaşırım kusura bakma 😀

Ben MSI ovmedim canım kardeşim. MSI kötü deyipte X7tden baska bir şey alinmaz deyipte sonra mesajini düzenleyen canim kardeşim 😀😀 ben markaya takilmam veya övmem savunmam bilmediğim şeyi insanlara aldirmaya çalışmam. Isteyen istediğini alir ama MSI çöp LOQ berbat Slayer oooo harika diyen adamin da dediklerine şüpheyle yaklaşırım kusura bakma 😀

Hala anlayamıyorsun dediklerimi. Anlamanı beklemem hata zaten. MSI Katana atıyorsun X7tden iyi diyorsun. LOQ desen güzel cihaz fakat bütçe çıkarıp X7t almak varken alınmaz. Bilmediğin belli zaten bilsen birkaç örnek konu atar fikrini savunurdun ama yapamıyorsun. Ayrıca MSI kötü değil attığın model çöp. Anlamadıysan diye gene söylüyorum bak.

Al bunlara bak ve dediğini yapip sus lütfen olurmu ? @Boran.o

Hala anlayamıyorsun dediklerimi. Anlamanı beklemem hata zaten. MSI Katana atıyorsun X7tden iyi diyorsun. LOQ desen güzel cihaz fakat bütçe çıkarıp X7t almak varken alınmaz. Bilmediğin belli zaten bilsen birkaç örnek konu atar fikrini savunurdun ama yapamıyorsun. Ayrıca MSI kötü değil attığın model çöp. Anlamadıysan diye gene söylüyorum bak.
Ben fikir almak icin soruyorum zaten satın almak için değil. Sana gore gg dan başkası çöp zaten odaklanmissin ggaraja nedense 😀

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251030_234038_Chrome.jpg
    Screenshot_20251030_234038_Chrome.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_20251030_234046_Chrome.jpg
    Screenshot_20251030_234046_Chrome.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 7
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoda 9:50'yi açar mısın? RAM'ler oscoo muymuş? Güvenilmez satıcıdan alınan üründen beklenecek şey zaten budur ilk attığınız fotoğraftada sorunun kronik olmadığı belirtilmiş ki zaten değil ve bu sorunu dünyanın en pahalı cihazında bile yaşayabilirsin teknoloji bu.GG dışı çöp nerede dedim ben hocam kaçıncı defa söylüyorum şu anda GG mantıklı bir cihaz. 1 yıl sonra çöp olacak fiyatına göre bilemem ama şu anda kesin alınır.

Ha bir de sana zahmet 70k bütçede kronik sorunsuz benzer teknik özelliklerde bir cihaz önerir misin ks ne yardımcı olmak amaçlı. Gülücük atmak yerine faydalı olmaya çalışabilirsin böylece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoda 9:50'yi açar mısın? RAM'ler oscoo muymuş? Güvenilmez satıcıdan alınan üründen beklenecek şey zaten budur ilk attığınız fotoğraftada sorunun kronik olmadığı belirtilmiş ki zaten değil ve bu sorunu dünyanın en pahalı cihazında bile yaşayabilirsin teknoloji bu.GG dışı çöp nerede dedim ben hocam kaçıncı defa söylüyorum şu anda GG mantıklı bir cihaz. 1 yıl sonra çöp olacak fiyatına göre bilemem ama şu anda kesin alınır.

Ahahaha 😀 ayni forumda takılıp,alıp kullanıp sorun yaşayıp markasina bakana inanmayipta; para karşılığı ürünlerin tanıtımını yapan yutubırlara inanan güzel kardeşim benim. Aynen sen hayatina yutub instagram devam et olurmu influencerlar falan en güzelini en doğrusunu tanıtıyor sana hep onlarin dediklerine inan ve al 🙂🙂

Ahahaha 😀 ayni forumda takılıp, alıp kullanıp sorun yaşayıp markasina bakana inanmayipta; para karşılığı ürünlerin tanıtımını yapan yutubırlara inanan güzel kardeşim benim. Aynen sen hayatina yutub Instagram devam et olur mu influencerlar falan en güzelini en doğrusunu tanıtıyor sana hep onlarin dediklerine inan ve al 🙂🙂

Teknolojiyi takip etmediğini bu kadar belli etmesen iyi olurdu be hocam. pc hocasına da sponsor almış övüyor deme be.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı