Güç Kaynağı Kablo Önerisi

Elwiyz

Hectopat
Arkadaşlar PSU'dan cızırtı geliyor, kabloyu itince düzeliyor. Sanırsam kablo sorunlu. Herhangi bir kablo alsam sorun olur mu uyum sorunu falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kablosundan bahsediyorsanız dişi erkek ayrımına iyi bakın ve şekline de özen gösterin. Fakat sorun kabloda olmayabilir diye düşünüyorum. Monitörünüzün güç kablosu ile değiştirin test etmiş olursunuz.

Güç kaynağının vidalarını düzgün sıkmamış olabilirsin bende de aynı şey oluyordu sök ve monte et bakalım ne olacak?
Sinerji bilgisayardan aldım onlar yapti montajı
Güç kablosundan bahsediyorsanız dişi erkek ayrımına iyi bakın ve şekline de özen gösterin. Fakat sorun kabloda olmayabilir diye düşünüyorum. Monitörünüzün güç kablosu ile değiştirin test etmiş olursunuz.
Merhaba herhangi bir güç kablosu ile denesem bir sıkıntı yaratır mı?

"Herhangi" çok kapsamlı bir kavram fakat girişi uyan bir kablo ile denemedinizde sakınca olmaz. Monitör kablosu, eğer monitörünüz harici bir adaptör kullanmıyorsa birebir aynıdır diye o kabloyu kullanın dedim.

"Herhangi" çok kapsamlı bir kavram fakat girişi uyan bir kablo ile denemedinizde sakınca olmaz. Monitör kablosu, eğer monitörünüz harici bir adaptör kullanmıyorsa birebir aynıdır diye o kabloyu kullanın dedim.
Monitorun kablosu da oynama yapiyor bende baska bir kablo var o oynama yapmiyor yarin onla deneyeceğim yardımın için tesekkurler.

PSU nun girişinde sorun olma ihtimali yüksek. Kabloların iyice sağlam şekilde oturduğuna eminsiniz değil mi? Birde bu testleri kabloyu fişten çekerek yapında elektrik olmasın, şakası olmaz çünkü.

Aşağıdaki girişten bahsediyorum, bu bölümde bir oynama kopma kırılma gibi bir şey gözlemliyor musunuz? Hatta bu dediklerim bu panelin arkasında bile olabilir. Görseldeki 3 pinin sapasağlam yerlerinde oynamadan durduğuna emin olun önce tek tek, kafalardan soru işareti gitsin.
Gerçi bu dediğiniz ses benimde çoğu zaman duyduğpum bir ses ama siz farklı bir şeyden mi bahsediyorsunuz diye bakınıyoruz. Kabloyu yerine tam olarak oturttuktan sonra hiçbir şekilde sağa sola oynama yapmıyor ve bu sesi orada takılı olduğu süre boyunca yapmıyorsa çok da büyütülecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
ac-power-girisi-anahtarli-sigortali-600x600.jpg

Aşağıdaki girişten bahsediyorum, bu bölümde bir oynama kopma kırılma gibi bir şey gözlemliyor musunuz? Hatta bu dediklerim bu panelin arkasında bile olabilir. Görseldeki 3 pinin sapasağlam yerlerinde oynamadan durduğuna emin olun önce tek tek, kafalardan soru işareti gitsin.
Gerçi bu dediğiniz ses benimde çoğu zaman duyduğpum bir ses ama siz farklı bir şeyden mi bahsediyorsunuz diye bakınıyoruz. Kabloyu yerine tam olarak oturttuktan sonra hiçbir şekilde sağa sola oynama yapmıyor ve bu sesi orada takılı olduğu süre boyunca yapmıyorsa çok da büyütülecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
Eki Görüntüle 416948
Yarın hepsine bakip deneyip size geri dönüş yapacağım çok teşekkürler konuyu takipe alırsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı