Güç kaynağı nasıl ekran kartına bağlanır?

scrop39.5

Megapat
Makaleler
1
Merhaba arladaşlar. RTX 3070 ekran kartı aldım 8+6 pin güç beslemesi gerekiyor. PSU'nun çantasında her iki tarafında da 8 pin olan kablodan 2 tane var. 2 tane de 1 tarafında 8 pin diğer tarafında 2 tane 8 pinlik kablo var. Ben bir tarafında 8 pin olandan 2 tane taktım PSU'ya o şekilde olur mu? Yoksa PSU'ya sadece bir tane bağlayıp diğer ucunda iki tane olan kabloyu mu kullanmalıyım?

Diğer kabloları çekemedim onları monte ettim ama anlattığım gibi onlar en uca geldiğinde 2 tane olmuyor o yüzden 2 tane taktım PSU'ya. Umarım anlatabilmişimdir.

PSU'nun kabloların 2 tane 8 pinlik olanı yüksek ihtimal bölünüyordur Yani 8+8'i 8+6'ya çevirebiliyorsunuz. Yanda bir klips olması lazım onu pırttırdığınızda 8+6 olacaktır.

Hocam 8 pinlerin hepsi zaten 6+2 biçiminde. Benim sorduğum 2 tane de ucunda sadece 6+2 pim bulunan kablo var. 2x8 elde etmek için o kablolardan PSU’ya iki tane bağladım. Onları çıkartıp yukarda attığım kabloyu mu sadece takmam gerekiyor ? Şuan yaptığımda PSU’da iki adet kablo takılı ama fotoğraftaki kabloyu takarsam bir adet takılı olmuş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…