Güç kaynağı önerisi

x1diyigitx1

Decapat
kasa yaklaşık 2 aydır bu kasayı kullanıyorum içinde ki PSU kendisine ait ama demin başka bir konuda canlı bomba vs. esprileri gördüm sorun tam olarak ne bilmiyorum ama değişmek şart mı bununla başıma ne gelebileceğini gerçekten emin olan veya kullananlardan söyleyebilecek var mı?

Eğer değişmek şart ise PSU neye göre alınır ne seçmeliyim vs. bilmiyorum 550 TL bütçe var üstüne çıkamam yardımcı olabilir misiniz?

GPU: GTX 1660 Super 6 GB.
CPU: Ryzen 5 3500X.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Bellek: XPG 8 GB (2x)
hard disk: Seagate 1TB.
SSD: XPG SX6000 PRO 256 GB.

Bunlara bakabilirsiniz:

kasa yaklaşık 2 aydır bu kasayı kullanıyorum içinde ki PSU kendisine ait ama demin başka bir konuda canlı bomba vs. esprileri gördüm sorun tam olarak ne bilmiyorum ama değişmek şart mı bununla başıma ne gelebileceğini gerçekten emin olan veya kullananlardan söyleyebilecek var mı?

Eğer değişmek şart ise PSU neye göre alınır ne seçmeliyim vs. bilmiyorum 550 TL bütçe var üstüne çıkamam yardımcı olabilir misiniz?

GPU: GTX 1660 Super 6 GB.
CPU: Ryzen 5 3500X.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Bellek: XPG 8 GB (2x)
hard disk: Seagate 1TB.
SSD: XPG SX6000 PRO 256 GB.
Hocam siz patlamadığına şükredin. Artık o bilgisayarı kullanmayın güç kaynağı değiştikten sonra kullanın. Ani bir elektrik kesintisinde bütün sisteminiz çöp olacaktır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı