Güç kaynağı önerisi

• Konuyu başlatan orte
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 550
650W adam yetersiz diyor 550 önermişsiniz?
Arkadaşım, evet adam PSU yetersiz demiş ama sadece PSU'lar mı böyle çalışıyor Allah aşkına? Kapanma durumu sadece watt değerine mi bağlı sanıyorsunuz? Konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmadan yorum yapıyorsunuz. Bu işler sadece güç yetti mi yetmedi mi meselesi değil; voltaj kararlılığı, akım koruması, transient tepkisi, güç dağılımı gibi çok daha derin teknik detaylar var. Lütfen biraz daha araştırarak konuşun

Merhaba. Kullandığım Rampage Fusion 650W 80+ Bronze güç kaynağı yetersız geliyor sanırım oyun oynarken 10 dakika sonra ekran kapanıyor önerebileceğiniz güç kaynakları mı?
Sisteminiz nedir hocam? Yazabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Allah aşkına bir önceki mesajımı okuduğunuza emin misiniz? Orada nedeni açıkça yazıyor. Biraz daha dikkatli okuyun lütfen.

Sisteminiz nedir hocam? Yazabilir misiniz?

Hocam lütfen biraz araştırıp gelin sonra konuşuruz. Ben size anlatamıyorum çünkü.

Öneriniz için teşekkürler ASUS 3060 12 GB kullanıyorum işlemci Intel i3 12100F.

Öneriniz için teşekkürler ASUS 3060 12 GB kullanıyorum işlemci Intel i3 12100F.

650W gayet yeterli olacaktır. Corsair CX650 tercih edebilirsin. Geleceğe yönelik XPG de alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair CX650 önerdiniz ama bendekiyle aynı seviyede değil mi bilmediğimden soruyorum yanı bu dediğinizi alırsam ne gibi bir avantaja geçeceğim.

Hayır tabiikide aynı seviyede değil. Rampage ile aynı seviyeye gelmesi mümkün değil. İçindeki bileşenler çok daha kaliteli Rampage'e göre. Rampage 550w verirse şükretmek lazım.

Avantaj olarak herhangi bir durum yaşandığında PSU sisteminizi korur. Çünkü içinde belirli korumalar var. Bileşenler kaliteli olduğundan daha uzun süre gider.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı