Güç kaynağı önerisi

egemenow

Centipat
Makaleler
1
Merhaba, Power Boost VK521b model kasayı kullanıyorum ve PSU'yu değiştirmeyi düşünüyorum( hemen değil birkaç aya kadar). Aşağıda verdiğim modeller arasında kasaya sığacak ve en yüksek güvenliği sağlayacak PSU hangisidir? Sizin de önerilerinizi bekliyorum.

psu 1
psu 2
psu 3
psu 4

Merhaba, Power Boost VK521b model kasayı kullanıyorum ve PSU'yu değiştirmeyi düşünüyorum( hemen değil birkaç aya kadar). Aşağıda verdiğim modeller arasında kasaya sığacak ve en yüksek güvenliği sağlayacak PSU hangisidir? Sizin de önerilerinizi bekliyorum.

psu 1
psu 2
psu 3
psu 4

En alttakini ben kullanıyorum. Gayet de memnun kaldım.

psu 1
psu 2
psu 3
psu 4
Fsp markasına yönelebilirsiniz. 500w psu'nun neredeyse 430-420 watt'ını kullanıyorum ısınma gibi bir sorun falan yaşamıyorum.

Ayrıca High Power'da iyidir daha önce eco serisine ait bir psum vardı.

Cooler Master Elite V4 600W kullanıyorum ve gayet memnunum.

Bir arkadaşım High Power tavsiye etmişti, çoğu korumayı da içerdiği için ona daha yakınım, buraya da sormak istedim.

R5 5600 rtx 3060 ti yeterli olur mu ?

Hocam bir tık pahalı gibi ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı