egemenow
Centipat
- Makaleler
- 1
Anladım, peki şu an önerecek olsanız hangisi ?Hocam birkaç aya kadar fiyatlar çok değişir. Alacağınız zaman yeni konup açıp sormanız daha uygun olur.
Fsp markasına yönelebilirsiniz. 500w psu'nun neredeyse 430-420 watt'ını kullanıyorum ısınma gibi bir sorun falan yaşamıyorum.
Bütçe çıkarsa Corsair, o kadar para vermek istemezseniz NZXT.Anladım, peki şu an önerecek olsanız hangisi ?
Fsp markasına yönelebilirsiniz. 500w psu'nun neredeyse 430-420 watt'ını kullanıyorum ısınma gibi bir sorun falan yaşamıyorum.
Ayrıca High Power'da iyidir daha önce eco serisine ait bir psum vardı.
R5 5600 rtx 3060 ti yeterli olur mu ?Cooler Master Elite V4 600W kullanıyorum ve gayet memnunum.
Hocam bir tık pahalı gibi ya.Cooler Master Elite V4 600W kullanıyorum ve gayet memnunum.
Hydro varsa hydro daha iyi olur. Çok sağlam bir marka, arçelik bile 32'' televizyonlarında bu markanın 19v şarj cihazlarını veriyor.Linke FSP koymamışım ama aklımda hyper 700 modeli var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.