Güç kaynağı önerisi

• Konuyu başlatan orte
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 588

orte

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Kullandığım Rampage Fusion 650W 80+ Bronze güç kaynağı yetersız geliyor sanırım oyun oynarken 10 dakika sonra ekran kapanıyor önerebileceğiniz güç kaynakları mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam zaten 650W yetersiz geliyor demiş. 550W ve 650W PSU onermek saçma degil midir?

Rampage'in 650W verebileceğini düşündürten nedir? Muhtemelen Rampage en fazla 500w- 400W civarı verir zaten. 650w vereceğini sanmıyorum.

Adam zaten 650W yetersiz geliyor demiş. 550W ve 650W PSU onermek saçma degil midir?
Ekledim. Hangisi bütçesine uyuyorsa alabilir.

Son düzenleme:
Ne alaka hocam bunu herhangi bir markaya bakarak değil verebildiği amper verebildiği volt değerlerine göre ölçüyoruz.
Hocam konu sahibinin yazısını inceleyin. Daha hangi ekran kartını kullandığını bilmeden yorum yapıyorsunuz sizde. Rampage psular genelde çöp oluyor. Üzerlerinde yazan değerlerin 200w aşağısını veriyorlar. Sorun muhtemelen bundan dolayı. Ama çok bir şey bilinmediğinden yorum yapmak doğru olmaz. Ben önerileri sundum. İstediğini alabilir.

Saçmalamışsınız hocam.
Neye göre saçmalamışım söyler misin? Elinde bir kanıt var mı?

Son düzenleme:
Hocam konu sahibinin yazısını inceleyin. Daha hangi ekran kartını kullandığını bilmeden yorum yapıyorsunuz sizde. Rampage PSU'lar genelde çöp oluyor. Üzerlerinde yazan değerlerin 200W aşağısını veriyorlar. Sorun muhtemelen bundan dolayı.

Neye göre saçmalamışım söyler misin? Elinde bir kanıt var mı?

PSU örnekleriniz kanıt zaten hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı