Güç Kaynağı Önerisi ?

Ciddiyim Yaklaşık 10 senedir bilgisayar merakımı yenmek için yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum ama ilk defa duydum. İleride yükseltirim diyip yüksek Watt'lık PSU tercih etmek ne kadar doğru tartışılabilir. Zaten elindeki parçalar pahalı sayılabilecek düzeyde. Daha iyi bir bilgisayar için yükseltme yapabilecekse zaten PSU'ya da bir miktar ayırabilir diye düşünüyorum. Aslında bakarsanız 550W bile yeterli gelebilir.

@Buğra G. dediğinize katılıyorum
Bilgisayarımı ileride yükselteceğim için R7 250 2 GB ekran kartım, FX 6300 İşlemcim gibi eski öğeli olan bilgisayarıma 700 Watt PSU aldım bu da benim görüşüm tabii 700 Watt hangi sistem yiyecekse artık dediğiniz gibi 600 Watt işini görecektir yine kendi tercihi tabii ki

7 yıldır Cooler Master kullanıyorum. Kaç tane sistem değistirdim tık demedi. Ayrica indirimden daha güncel bir Cooler Master PSU aldım. Şuan kullandığım bozulunca ona geçeceğim. Bi 10 yıl gider o da

Peki bu sisteme 600 wat yetermi şöyle yapsam mesala 500 alsam gold sertifikalı alsam yetermi yada 600 alıp bronz olarak alsam beni götürür mü ?

Peki bu sisteme 600 wat yetermi şöyle yapsam mesala 500 alsam gold sertifikalı alsam yetermi yada 600 alıp bronz olarak alsam beni götürür mü ?
600W 80+ sertifikalı bir PSU işinizi görecektir. 500W tam yeter mi emin olamıyorum ama 550W ta yeterli.

Teşekkür ederim başkan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…