Güç Kaynağı Önerisi ?

@Cem Argun dostum eğer bölmen varsa sıkıntı yaşamassın ben arkaya koydum göze de çarpmıyor modüler güç kaynağı için bütçe yoksa o topa girme derim, işini görecektir diye düşünüyorum..
@Buğra G. ' nasıl ilk defa duyuyorsun buğra diyesim geldi yılların markası :) , ayrıca ben 700 Watt'lık olanı ileride sistemi arttırır diye önerdim aynı markanın 600 Watt versiyonları da var.
Ciddiyim :D Yaklaşık 10 senedir bilgisayar merakımı yenmek için yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum ama ilk defa duydum. İleride yükseltirim diyip yüksek Watt'lık PSU tercih etmek ne kadar doğru tartışılabilir. Zaten elindeki parçalar pahalı sayılabilecek düzeyde. Daha iyi bir bilgisayar için yükseltme yapabilecekse zaten PSU'ya da bir miktar ayırabilir diye düşünüyorum. :) Aslında bakarsanız 550W bile yeterli gelebilir.

@Buğra G. dediğinize katılıyorum :)
Bilgisayarımı ileride yükselteceğim için R7 250 2 GB ekran kartım, FX 6300 İşlemcim gibi eski öğeli olan bilgisayarıma 700 Watt PSU aldım bu da benim görüşüm tabii :D 700 Watt hangi sistem yiyecekse artık :p dediğiniz gibi 600 Watt işini görecektir yine kendi tercihi tabii ki :)

Peki bu sisteme 600 wat yetermi şöyle yapsam mesala 500 alsam gold sertifikalı alsam yetermi yada 600 alıp bronz olarak alsam beni götürür mü ?

400 ₺ bütçeye alabileceğin en iyi PSU'ları alta koydum. Her ikiside flat kablo bronz verimliliğe sahiptir.

Teşekkür ederim başkan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı