Güç Kaynağı Olmadan PC Çalıştırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sirvaliente

Hectopat
Yer
Miami, FL - USA
Daha fazla  
Meslek
Web Designer
Evet arkadaşlar araştırdım fakat bulamadım. Bazı parçalarım bu hafta gelecek, Amazon vb. gibi yerlerden güç kaynagı 15 gün sonra geliyor. Demek istediğim aldığım parçaların çalışıp çalışmadığını kontrol etmek amacı ile güç kaynağı olmadan PC'yi çalıştırabilir miyim? Zararı ne olur eğer çalışırsa?

Evet arkadaşlar araştırdım fakat bulamadım. Bazı parçalarım bu hafta gelecek, Amazon vb. gibi yerlerden güç kaynagı 15 gün sonra geliyor. Demek istediğim aldığım parçaların çalışıp çalışmadığını kontrol etmek amacı ile güç kaynağı olmadan PC'yi çalıştırabilir miyim? Zararı ne olur eğer çalışırsa?
Evinizde elektrik olmadığı halde düğmeye basmak gibi bir şey, ya da motoru olmayan bir aracı çalıştırmak...

Merakın varsa yap hele bir şey olmaz çalıştıramazsınız.

Güç kaynağı şebekeden gelen yüksek voltajlı elektriğin voltajını düşürüp bilgisayar bileşenlerine iletir. Şebekeden 220 volt elektrik gelir ama güç kaynağı bunu 12 volta düşürüp ekran kartına vs. iletir.
Güç kaynağı olmadan bilgisayarı çalıştırmayı başarırsan bileşenlerini yakmayı da başarmış olursun.

Anakart ve diğerleri için gerekli kabloları al, ardından bir jeneratör al. Sistem kesinlikle çalışır, çalışmak zorunda :D
Not: %100 denenmemiştir ve mesaj sahibi sistem yanmalarından sorumlu değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı