KajjenN Hectopat Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 131 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar şimdi benim i3 7100 işlemcim GT 710 ekran kartım var. RX 580 alacağım. Aklıma takılan bir soru var. Güç kaynağı olmazsa ne olur?
Arkadaşlar şimdi benim i3 7100 işlemcim GT 710 ekran kartım var. RX 580 alacağım. Aklıma takılan bir soru var. Güç kaynağı olmazsa ne olur?
Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #2 Güç kaynağı olmadan bilgisayarı ne ile çalıştırmayı düşünüyorsunuz? Yoksa yetersiz PSU'dan mı bahsediyorsunuz?
Güç kaynağı olmadan bilgisayarı ne ile çalıştırmayı düşünüyorsunuz? Yoksa yetersiz PSU'dan mı bahsediyorsunuz?
S Silinen üye 275377 Ziyaretçi 27 Kasım 2019 #3 Hiçbir şey olmaz stabil bir şekilde çalışır. Diyeceğim ama bu yukarıdaki şakadan da anlamaz. @KajjenN PC çalışmaz. Güç kaynağı nedir diye bir araştırma yap bakalım
Hiçbir şey olmaz stabil bir şekilde çalışır. Diyeceğim ama bu yukarıdaki şakadan da anlamaz. @KajjenN PC çalışmaz. Güç kaynağı nedir diye bir araştırma yap bakalım
H halil yurtsever Decapat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 165 Çözümler 1 27 Kasım 2019 #4 Aküsüz araba olur mu? aynı mantık. Güç kaynağını prize takıp motoru çalıştırıyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2019
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.829 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #5 KajjenN dedi: Arkadaşlar şimdi benim i3 7100 işlemcim GT 710 ekran kartım var. RX 580 alacağım. Aklıma takılan bir soru var. Güç kaynağı olmazsa ne olur? Genişletmek için tıkla... Sorunuz şuna benziyor: Ruhumuz olmazsa bedenimiz yaşar mı? Elektrik olmadan modem çalışır mı? Zeki Müren de bizi görecek mi?
KajjenN dedi: Arkadaşlar şimdi benim i3 7100 işlemcim GT 710 ekran kartım var. RX 580 alacağım. Aklıma takılan bir soru var. Güç kaynağı olmazsa ne olur? Genişletmek için tıkla... Sorunuz şuna benziyor: Ruhumuz olmazsa bedenimiz yaşar mı? Elektrik olmadan modem çalışır mı? Zeki Müren de bizi görecek mi?
alptimuçin Megapat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 176 Çözümler 1 Yer NİĞDE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Process Engineer 27 Kasım 2019 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bertini Kilopat Katılım 12 Mart 2018 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #7 PSU'da ekran kartı için takabileceğiniz 4+4 pin güç kabloları yok demek istediniz herhalde. Molex Çevirici ile deneyebilirsiniz. Sadece Pciexp slotu en fazla BIOS'ta görüntü verir ya da hiç görüntü gelmez. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2019
PSU'da ekran kartı için takabileceğiniz 4+4 pin güç kabloları yok demek istediniz herhalde. Molex Çevirici ile deneyebilirsiniz. Sadece Pciexp slotu en fazla BIOS'ta görüntü verir ya da hiç görüntü gelmez.
KajjenN Hectopat Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 131 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #8 Evet yetersiz kalacak galiba ne olur ki? Hasan Gürlek dedi: Güç kaynağı olmadan bilgisayarı ne ile çalıştırmayı düşünüyorsunuz? Yoksa yetersiz PSU'dan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet yetersiz kalacak galiba ne olur ki? Silinen üye dedi: Hiçbir şey olmaz stabil bir şekilde çalışır. Diyeceğim ama bu yukarıdaki şakadan da anlamaz. @KajjenN PC çalışmaz. Güç kaynağı nedir diye bir araştırma yap bakalım Genişletmek için tıkla... Yanlış anlatım yapmışım yetersiz PSU olursa ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2019
Evet yetersiz kalacak galiba ne olur ki? Hasan Gürlek dedi: Güç kaynağı olmadan bilgisayarı ne ile çalıştırmayı düşünüyorsunuz? Yoksa yetersiz PSU'dan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet yetersiz kalacak galiba ne olur ki? Silinen üye dedi: Hiçbir şey olmaz stabil bir şekilde çalışır. Diyeceğim ama bu yukarıdaki şakadan da anlamaz. @KajjenN PC çalışmaz. Güç kaynağı nedir diye bir araştırma yap bakalım Genişletmek için tıkla... Yanlış anlatım yapmışım yetersiz PSU olursa ne olur?
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 27 Kasım 2019 #9 KajjenN dedi: Evet yetersiz kalacak galiba ne olur ki? Evet yetersiz kalacak galiba ne olur ki? Yanlış anlatım yapmışım yetersiz PSU olursa ne olur? Genişletmek için tıkla... Çalışmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2019
KajjenN dedi: Evet yetersiz kalacak galiba ne olur ki? Evet yetersiz kalacak galiba ne olur ki? Yanlış anlatım yapmışım yetersiz PSU olursa ne olur? Genişletmek için tıkla... Çalışmaz.
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 27 Kasım 2019 #10 Yanlış Bilgilendirme Bir şey olmaz canım, anakarttaki PSU pinlerine 500W'luk ceyran verirsin cayır cayır çalışır merak etme
Bir şey olmaz canım, anakarttaki PSU pinlerine 500W'luk ceyran verirsin cayır cayır çalışır merak etme