Pekii bu sisteme önerebiliceginiz güç kaynağı nedir ?Motorsuz arabayı ilerletebiliyor musun? Dene bakalım.
Pekii bu sisteme önerebiliceginiz güç kaynağı nedir ?Motorsuz arabayı ilerletebiliyor musun? Dene bakalım.
550W sertifikalı olması işinizi görecektir.Pekii bu sisteme önerebiliceginiz güç kaynağı nedir ?
İlerde işlemcimi de değiştireceğim.Güç kaynağı 500W olsa yeterlidir. Ama bakın siz daha okuma yazma bilmeden yazılıdan 100 almaya çalışıyorsunuz.(örnek kötü oldu boşver)
Yani işlemci ile ekran kartı bazı oyunlarda darboğaz yapabilir. RX 570 sizin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Bu işimi görür mü?400W bile işinizi ucu ucuna görecektir ama şuan olduğu gibi en ufak şeyde PSU değiştirmemek için 500-600W ve 80+ bir PSU öneririm.
500W 80plus olması daha iyi olur.İlerde işlemcimi de değiştireceğim.
Bu işimi görür mü?
Dark 500W Force 500 12cm Fanlı 3xSATA 3xIDE Atx Güç Kaynağı DKPS500C1 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Dark 500W Force 500 12cm Fanlı 3xSATA 3xIDE Atx Güç Kaynağı DKPS500C1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
En az ne kadar olursa. Fazla para ödemek istemiyorum.500W 80plus olması daha iyi olur.
Marka hakkında bir fikrim yok. Bütçeniz nedir?
O zaman 500W 80 plus olan ama Rampage, Gamepower, Frisby gibi markalar olmayan her güç kaynağını alabilirsin. Mesala Thermaltake, Coolermaster gibi.En az ne kadar olursa. Fazla para ödemek istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.