Güç kaynağı prize takılınca kıvılcım çıktı

SDemir

Kilopat
Daha fazla  
Yeni sipariş ettiğim ve bugün elime ulaşan, Hadron 200W HD419 Güç kaynağımı, denemek için prize taktığımda kıvılcım attı. Daha sonra buzdolabının, Tekli akım koruma prizine taktığımda yine kıvılcım attı. Güç kaynağına herhangi bir sistem bağlamadım sadece boşta test etmek istemiştim. Arızalı olabilir mi?

Yeni sipariş ettiğim ve bugün elime ulaşan, Hadron 200W HD419 güç kaynağımı, denemek için prize taktığımda kıvılcım attı. Daha sonra buzdolabının, tekli akım koruma prizine taktığımda yine kıvılcım attı. Güç kaynağına herhangi bir sistem bağlamadım sadece boşta test etmek istemiştim. Arızalı olabilir mi?

PSU patlamış geçmiş olsun.

Yeni sipariş ettiğim ve bugün elime ulaşan, Hadron 200W HD419 Güç kaynağımı, denemek için prize taktığımda kıvılcım attı. Daha sonra buzdolabının, Tekli akım koruma prizine taktığımda yine kıvılcım attı. Güç kaynağına herhangi bir sistem bağlamadım sadece boşta test etmek istemiştim. Arızalı olabilir mi?
PSU'nun içinden mi kıvılcım çıkıyor yoksa prizden mi çıkıyor?
İçinden çıkıyorsa bozuk.

PSU'nun içinden mi kıvılcım çıkıyor yoksa prizden mi çıkıyor?
İçinden çıkıyorsa bozuk.

Kardeşim arkadaşın dediği gibi eğer prize takarken çok ufakta olsa kıvılcım atıyorsa sorun yok. Corsair marka PSU'da bende de oluyor 2 yıldır dediğin kıvılcımları görüyorum pek takmıyorum.

PSU patlamış geçmiş olsun.

Ve böyle yorumlarda bulunan arkadaşları da ciddiye alıp canını sıkma.

Kardeşim arkadaşın dediği gibi eğer prize takarken çok ufakta olsa kıvılcım atıyorsa sorun yok. Corsair marka PSU'da bende de oluyor 2 yıldır dediğin kıvılcımları görüyorum pek takmıyorum.

Ve böyle yorumlarda bulunan şahısları da ciddiye alıp canını sıkma.
Kıvılcım Güç kaynağının direk içinden geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı