Güç kaynağı, SSD önerisi

Makaleler
2
Yer
Universitetet i Agder
Selam arkadaşlar. Tek tek parça alacağıma hepsini birlikte almaya karar verdim. Kasamın Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik bu olacağına karar verdim. Kararımı değiştireceğimi düşünmüyorum. Bu fiyatta bundan daha iyi bir kasa bulursanız linkini atabilirsiniz bakarım. Güç kaynağı içinde iyi bir kasa bulamadım bu yüzden ikisini ayrı almayı düşünüyorum. Güç kaynağı olarak donanımına 500 Watt'ın yeterli olacağını düşünüyorum. RX 570 i5 4460 Kullanıyorum. Güç kaynağı olarak bu modeli buldum. Kaliteli olduğunu ve işimi göreceğini düşünüyorum. FSP 500W 80+ FSP500 60AHBC 12CM FANLI POWER SUPPLY Fiyatları ve Özellikleri. SSD olarak Kingston 240 GB alacaktım ama yazma hızı düşüktü. Apacer modelinin bir kronik sorunu olmadığını, kaliteli olduğu söylendi ve Apacer Panther AS340 240GB 550-520MB/s Sata 3 SSD Fiyatı 240 GB modelini almaya karar verdim. SSD, kasa ve güç kaynağından pek anlamıyorum bu yüzden kötü bir seçim yapmış olabilirim. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bütçe konusunda ise attığım linklerdeki fiyattan fazlasını vermem. Bu bütçe aralığında önerirseniz daha iyi olur şimdiden teşekkürler.

kasan hakkında pek fikrim yok o yüzden sana yardımcı olamayacağım ama ssd için sana sorularım var
ve seçtiğin psu gayet güzel ve iyi bir marka

SSD bütçen kaç TL?
Anakartında M.2 Girişi Var Mı

Kasan hakkında pek fikrim yok o yüzden sana yardımcı olamayacağım ama SSD için sana sorularım var.
Ve seçtiğin PSU gayet güzel ve iyi bir marka.

SSD bütçen kaç TL?
Anakartında M.2 girişi var mı?

Kasamın hava akışının iyi olduğunu düşünüyorum. SSD bütçem 270 civarlarında. Anakartım Gigabyte H81ms1. M.2 girişi olup olmadığını bilmiyorum. Cevabınız için teşekkürler.

Hocam, PSU olarak bunu tavsiye ederim. SSD yeterlidir. Kasa hava akışı güzel bir kasa. Hayırlı olsun.

Hocam, PSU olarak bunu tavsiye ederim. SSD yeterlidir. Kasa hava akışı güzel bir kasa. Hayırlı olsun.
Tamamdır hocam. Buna bir bakayım. Bu arada kasayı galiba siz önermiştiniz. Teşekkür ederim hocam.

Bu arada hocam, hem sizin önerdiğiniz hem de benim iyi bulduğum güç kaynağı bu kasaya olur değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı