Güç Kaynağı SSD'yi Bozar mi ?

teknodisko

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle bundan 2 hafta önce yeni aldığım Pc'deki ssd bozuldu. Garantiye gönderdim. Pc Kasasından daha doğrusu güç kaynağından düzenli olmayan bir şekilde kısalı uzunlu şekilde"zzz" sesi geliyor. Acaba ssd'nin bozulmasının sebebi güç kaynağının da bozuk olması mı? Yoksa bu gelen ses normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Psu corsair carbide 400r marka kasanın Psu'su. Arkadaşıma sordum. Onun dikkatini ceken sey hdd ışığının sürekli yanıpp sönmesi oldu. Sorun neden kaynaklanıyor çözemedik. Sata kablolarının yerlerini değiştirdik ve RAM'lere baktık. Herşey düzgün gözüküyor.

Hdd ışığı sürekli yanıp sönüyor. Bilgisayara dokunmasam bile sürekli yanıp sönüyor. Bu yüzden hata var mı yok mu bulmak istiyorum. Coil whine denildi ancak hdd ışığının sürekli yanıp sönmesinin bir problem olabileceğini bilmiyordum. İki sorunu birleştirince apayrı birşey çıkabilir diye düşünerekten sizlere sordum ancak tatmin edebilecek düzeyde bir yanıt alamadım. Yine de herkese teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı