Güç kaynağı ekran kartını bozar mı?

Selçuk Sercan

Megapat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Arkadaşlar 650Watt +80 bronz sertifikalı Rampage güç kaynağı kullanıyorum. Güç kaynağında yük altında gürültülü bir Coil Whine sorunu var. (Kasa masanın altında olsa bile duyuluyor.)

RX590 ekran kartım vardı. Chipset arızası verdi ve RTX2060 almak zorunda kaldım.

-Eski ekran kartımın bozulma sebebi bu güç kaynağının düzensiz güç beslemesi olabilir mi?
-Güç kaynağımı değiştirmeli miyim?

Uygun fiyatlı çok sağlam güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 650Watt +80 bronz sertifikalı Rampage güç kaynağı kullanıyorum. Güç kaynağında yük altında gürültülü bir Coil Whine sorunu var. (Kasa masanın altında olsa bile duyuluyor.)

RX590 ekran kartım vardı. Chipset arızası verdi ve RTX2060 almak zorunda kaldım.

-Eski ekran kartımın bozulma sebebi bu güç kaynağının düzensiz güç beslemesi olabilir mi?
-Güç kaynağımı değiştirmeli miyim?

Uygun fiyatlı çok sağlam güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum.
Fiyat?

Dostum RTX serisi ekran kartına Rampage PSU, ayıp etmişsin.

Eski ekran kartımın bozulma sebebi bu güç kaynağının düzensiz güç beslemesi olabilir mi?

Olabilir elbette net bir şey diyemeyiz.

Forumda bir arkadaşın mesajını görmüştüm gerçekten de haklı.
Diğer parçalardan kıs ama PSU'dan asla kısma.

Bozulmak için gayet mantıklı sebep değişticeksen şunu öneririm.Bunun dışında daha uygun fiyatlar var tabikide
Aynen Corsair den başka almanı tavsiye etmem. Benim 450 serisi var bozuldu garantisi bitmesine 1 ay kalmıştı gönderdik adamlar sıfır gönderdi servisi çok başarılı ve sadece 6 gün sürdü.

Arkadaşlar bütün cevaplarınız için teşekkür ederim. Rampage güç kaynağını isteyerek tercih etmedim diğer Frisby :)d) güç kaynağım bozulduğu için elimde bu olduğu için takmıştım.

Sistemi ilk topladığımda sadece güç kaynakları hakkında bilgim yoktu ondan dolayı tercihlerimi çok kötü yaptım.

Corsair Vs serisi en uygunu gibi görünüyor. Önerileriniz için tekrardan teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı