Güç Kaynağı Tavsiyesi

ocdc

Megapat
MarkaModelVerimlilikWattFiyatLink
FSPFSP600-60AHBC80+600w302,92 TLlink
FSPHydro 60080+ bronze600w386,75 TLlink
SilverStoneStrider Essential80+600w302,07 TLlink
SilverStoneStrider Essential80+ bronze650w348,04 TLlink
AerocoolKCAS Plus80+ bronze600w334,90 TLlink

Yukarıda tablo halinde bir liste yaptım. Sizce hangisini seçmeliyim ? Sizin önereceğiniz bu fiyat aralığında ki güç kaynakları nelerdir ? 80+ ile 80+ bronze arasında 50 liralık bir fark oluyor sizce bu farkı vermeye değer mi ? Aralarında en pahalısı FSP Hydro 600 fazladan 40 - 80 TL vermeye değer mi ? Güç kaynağı seçimimde görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

MarkaModelVerimlilikWattFiyatLink
FSPFSP600-60AHBC80+600w302,92 TLlink
FSPHydro 60080+ bronze600w386,75 TLlink
SilverStoneStrider Essential80+600w302,07 TLlink
SilverStoneStrider Essential80+ bronze650w348,04 TLlink
AerocoolKCAS Plus80+ bronze600w334,90 TLlink

Yukarıda tablo halinde bir liste yaptım. Sizce hangisini seçmeliyim ? Sizin önereceğiniz bu fiyat aralığında ki güç kaynakları nelerdir ? 80+ ile 80+ bronze arasında 50 liralık bir fark oluyor sizce bu farkı vermeye değer mi ? Aralarında en pahalısı FSP Hydro 600 fazladan 40 - 80 TL vermeye değer mi ? Güç kaynağı seçimimde görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
FSP markasını tercih edebilirsin. Aralarında en kalitelisi FSP' dir. Sertifikaya gelirsek iki modeli de alınabilir. Bütçe var ise Hydro yok ise sertifikasız olanı da alabilirsin. Yani sorunun cevabı elbette değer. Tüm sistemi PSU' ya emanet ediyoruz sonuçta.

Hepsi aşağı yukarı aynı kalitedeler garanti süreleri hepsinin 2 yıl diye biliyorum. Aerocool firmasi nedense hiç ısınamadığım bir firma. Genelde FSP'nin kaliteli olduğunu öneriyorlar. Yakın zamanda ben PSU araştırması yapıp FSP almıştım. Kablolarını beğenmediğim için iade ettim. Yerine Corsair aldım. F/P olarak FSP'yi tavsiye ederim.

FSP olanlardan ucuzunu alabilirsin listeden.
Alternatif olarak CoolerMaster MasterWatt Lite 500/600 alabilirsin.
Cooler Master MasterWatt Lite 600'ü almanı önermem 1-2 haftadır kullanıyorum çok sesli bir PSU kulaklık takarken sesini duyurtmuyor ama duyulcak bir şey yokken kanser ediyor yavaş yavaş. Ama kaliteli yinede.

Cooler Master MasterWatt Lite 600'ü almanı önermem 1-2 haftadır kullanıyorum çok sesli bir PSU kulaklık takarken sesini duyurtmuyor ama duyulcak bir şey yokken kanser ediyor yavaş yavaş. Ama kaliteli yinede.
10 aydır kullanıyorum. PC'deki tüm fanlardan daha sessiz diyebilirim (belki de arka ve altta diye).

İlginç... Benimki de arka altta ama bayağı ses çıkıyor. İnternette bu konuyu araştırmıştım ve burası ile başka forumlardada bununla ilgili bayağı şikayet gördüm ayrıca.
CPU ve kasa fanlarını kapayınca PSU sesi yerine HDD'yi duyuyorum yani. İstersen video da çekerim.
Büyük ihtimal aldığın üründe sorun. CM ile iletişime geçin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı