Güç Kaynağı Tavsiyesi

sefaferman

Centipat
Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıdaki linkteki sisteme sahibim ve yeni bir güç kaynağı almayı düşünüyorum. Almayı düşündüğüm güç kaynağı en az 500 Watt ama hangi güç kaynağı almalıyım, bu kasaya sığar mı veya pin sayısı ne olmalı bilmediğim için kararsız kaldım. Pin sayısı ve kasaya uyacak güç kaynağı tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dostum 650w 80 plus güç kaynağı kullanıyorum itopya dan aldım öneririm gerçekten çok iyi alman malı hem hemde fiyatına göre gerçekten iyi bir bak derim.

Teşekkürler tavsiye için peki bu güç kaynağı benim sistemime uyar mı yani pin sayısında uyuşmazlık veya kasaya uymama gibi bir durum olur mu?

Teşekkürler tavsiye için peki bu güç kaynağı benim sistemime uyar mı yani pin sayısında uyuşmazlık veya kasaya uymama gibi bir durum olur mu?
Anakartın 1150 1151 soket ise gayet uyumludur sorun yaşamazsın yani amd soket olanlar ile de aynıdır sistemini atarsan daha da yardımcı olurum bunu önermemin sebebi böyle rx 570 580 felan kullanıyorsan veya ekran kartı için ideal psu diyorsan bunu önerdim şahsen ben bunu kullanıyorum geçen hafta kasama taktım 3 kablo fazladan olur oda işte extra fan takarsan veya sıvı soğutma felan onun içindir ama toplamda 5 kablo takıyorsun Ekran kartı, İşlemci,anakart güç bağlantısı,sata, ve dvı olmazı lazım o kadar başka bi kablo takmana gerek kalmadan pc çalıştıryorsun yanlız güç kaynağı alırken özellikle ekran kartın kaç pin girişli ona bak bu güç kaynağında 2 tane 6+2 güç girişi var bunlar ayrılabiliyor birleşebiliyorlar 8 de olabiliyor 6 da umarım anlatığım konuda baya bilgi sağlamışımdır senin adına :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı