Güç kaynağında pin çoklayıcı kullanmak sağlıklı mıdır?

Sanırım arkadaş mining yapacak. Eğer elindeki PSU'yu satıp tek bir PSU kullanırsa düzen kablolama ve uyum konusunda daha iyi olur ama gidpte bir kartta FSP kullanıp diğerinde XPG kullansa yine sıkıntı olmaz ama tek PSU her zaman daha mantıklı.
Evet hocam. Çok yüksek wattlı PSU'lara ihtiyacım yok kartlar zaten undervoltage'lı bana sadece yüksek pin girişi gerekiyor o kadar. Ama iki PSU'yu birbirine eklediğimiz zaman ister istemez güç kaybı oluşacak. Şimdi yeni alacağım 700W'lık PSU'dan sadece 220W'a ihtiyacım var.
 
Evet hocam. Çok yüksek Watt'lı PSU'lara ihtiyacım yok kartlar zaten undervoltage'lı bana sadece yüksek pin girişi gerekiyor o kadar. Ama iki PSU'yu birbirine eklediğimiz zaman ister istemez güç kaybı oluşacak. Şimdi yeni alacağım 700W'lık PSU'dan sadece 220W'a ihtiyacım var.

Bence karmaşa olmaması adına tek PSU kullanın.
 
Bu konu eskimiş ama yine de bunun cevabını vereyim. 650W PSU'larda 2x8 olur. O yüzden 2x8 ihtiyaçları olanlar 650W alabilir. Ekran kartınız çok güç istiyorsa yeni modeller ise 850W tam işe yarar. Ekran kartının orta düzey bir seviyedeyse zaten 650W yeter. Size önerim 2x8 istiyorsanız 650W PSU alın. Benim elimde 650W PSU var ve kullanıyorum. 650W PSU almanızı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı