UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #1 PSU'mdan 6 pinli bir kablo çıkıyor. Bu nedir?
Çözüm S Silinen üye 266150 5 Kasım 2021 UruxUs dedi: PSU'mdan 6 pinli bir kablo çıkıyor. Bu nedir? Eki Görüntüle 1206793 Genişletmek için tıkla... GPU beslemek için kullanılıyor genellikle. Anakart üzerinde işlemciyi beslemek için de kullanılır. 6 pin power cable diye geçiyor.
UruxUs dedi: PSU'mdan 6 pinli bir kablo çıkıyor. Bu nedir? Eki Görüntüle 1206793 Genişletmek için tıkla... GPU beslemek için kullanılıyor genellikle. Anakart üzerinde işlemciyi beslemek için de kullanılır. 6 pin power cable diye geçiyor.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 5 Kasım 2021 #2 Harici ekran kartının harici güç girişi. Ekran kartında harici güç gereksinimi var ise kullanılır yok ise boşta kalması sorun çıkarmaz. Artı 0 Eksi
Harici ekran kartının harici güç girişi. Ekran kartında harici güç gereksinimi var ise kullanılır yok ise boşta kalması sorun çıkarmaz.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.917 Çözümler 18 Yer Balıkesir 5 Kasım 2021 #3 Ekran kartına takılan kablo. Artı 0 Eksi
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 5 Kasım 2021 #4 UruxUs dedi: PSU'mdan 6 pinli bir kablo çıkıyor. Bu nedir? Eki Görüntüle 1206793 Genişletmek için tıkla... GPU beslemek için kullanılıyor genellikle. Anakart üzerinde işlemciyi beslemek için de kullanılır. 6 pin power cable diye geçiyor. Artı 1 Eksi Çözüm
UruxUs dedi: PSU'mdan 6 pinli bir kablo çıkıyor. Bu nedir? Eki Görüntüle 1206793 Genişletmek için tıkla... GPU beslemek için kullanılıyor genellikle. Anakart üzerinde işlemciyi beslemek için de kullanılır. 6 pin power cable diye geçiyor.
KS KS UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #5 Silinen üye dedi: GPU beslemek için kullanılıyor genellikle. Anakart üzerinde işlemciyi beslemek için de kullanılır. 6 pin Power cable diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... SARAÇLI dedi: Ekran kartına takılan kablo. Genişletmek için tıkla... zeki1981 dedi: Harici ekran kartının harici güç girişi. Ekran kartında harici güç gereksinimi var ise kullanılır yok ise boşta kalması sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Öyle bir ekran kartım olmadığı için unutmuşum . Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: GPU beslemek için kullanılıyor genellikle. Anakart üzerinde işlemciyi beslemek için de kullanılır. 6 pin Power cable diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... SARAÇLI dedi: Ekran kartına takılan kablo. Genişletmek için tıkla... zeki1981 dedi: Harici ekran kartının harici güç girişi. Ekran kartında harici güç gereksinimi var ise kullanılır yok ise boşta kalması sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Öyle bir ekran kartım olmadığı için unutmuşum .
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 5 Kasım 2021 #6 UruxUs dedi: Teşekkürler. Öyle bir ekran kartım olmadığı için unutmuşum . Genişletmek için tıkla... Rica ederim reis çözüldü olarak işaretlersen mutlu olurum . Artı 0 Eksi
UruxUs dedi: Teşekkürler. Öyle bir ekran kartım olmadığı için unutmuşum . Genişletmek için tıkla... Rica ederim reis çözüldü olarak işaretlersen mutlu olurum .
KS KS UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #7 Bir sorum daha olacak. zeki1981 dedi: Harici ekran kartının harici güç girişi. Ekran kartında harici güç gereksinimi var ise kullanılır yok ise boşta kalması sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Bu neyin kablosu? Silinen üye dedi: GPU beslemek için kullanılıyor genellikle. Anakart üzerinde işlemciyi beslemek için de kullanılır. 6 pin Power cable diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... İşaretleyemiyorum. O kısım yok henüz. Artı 0 Eksi
Bir sorum daha olacak. zeki1981 dedi: Harici ekran kartının harici güç girişi. Ekran kartında harici güç gereksinimi var ise kullanılır yok ise boşta kalması sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Bu neyin kablosu? Silinen üye dedi: GPU beslemek için kullanılıyor genellikle. Anakart üzerinde işlemciyi beslemek için de kullanılır. 6 pin Power cable diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... İşaretleyemiyorum. O kısım yok henüz.
Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.604 5 Kasım 2021 #8 UruxUs dedi: Bir sorum daha olacak. Bu neyin kablosu? Eki Görüntüle 1206824 İşaretleyemiyorum. O kısım yok henüz. Genişletmek için tıkla... Rapor->çözüm Artı 0 Eksi
UruxUs dedi: Bir sorum daha olacak. Bu neyin kablosu? Eki Görüntüle 1206824 İşaretleyemiyorum. O kısım yok henüz. Genişletmek için tıkla... Rapor->çözüm
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 5 Kasım 2021 #9 UruxUs dedi: Bu neyin kablosu? Genişletmek için tıkla... Floopy güç kablosu. Bunlar için. Artı 1 Eksi
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 5 Kasım 2021 #10 UruxUs dedi: Bir sorum daha olacak. Bu neyin kablosu? Eki Görüntüle 1206824 İşaretleyemiyorum. O kısım yok henüz. Genişletmek için tıkla... bu kabloda genelde kart okuyucu yada buna benzer donanımlarda kullanılır. Artı 0 Eksi
UruxUs dedi: Bir sorum daha olacak. Bu neyin kablosu? Eki Görüntüle 1206824 İşaretleyemiyorum. O kısım yok henüz. Genişletmek için tıkla... bu kabloda genelde kart okuyucu yada buna benzer donanımlarda kullanılır.