Inotorious
Hectopat
- Makaleler
- 4
Daha fazla
Zalman ZM-Mic1 marka bir mikrofonum var fakat mikrofonu anakarta takar takmak kulaklıktan sürekli bir cızırtı sesi geliyor. Bunu test etmek için özellikle mikrofon sesini kulaklığa yansıtmayı açtım ve ben mikrofona dokununca bu cızırtı aşırı artıyor, bilgisayarın kasasına dokununca cızırtı azalıyor.
Mikrofon aslında aşırı hassas fakat sırf cızırtı yüzünden yaptığım kayıtlarda sesimi duyamıyorum. Audacity programı ile mikrofon hassasiyetini arttırınca bu sefer cızırtı daha da artıyor.
İnternette biraz araştırdım ve kalitesiz Güç Kaynağının buna sebep olabileceğini söylediler. Bende evdeki farklı prizlere takarak denedim fakat sonuç aynı.
Sistem Özelliklerim:
Güç kaynağım kasaya dahil, Cooler Master K-350 600W
İşlemci: Ryzen 5 1600
Anakart: Gigabyte AB-350 Gaming 3
Ekran Kartı: MSI GTX 970
Bunun dışında Güç kaynağına bağlı LED aydınlatma ve Anakarta bağlı 4 adet ekstra fan var. Bunların hepsi Güç Kaynağını zorluyor ve dengesiz çalışmasına sebep oluyor olabilir mi? Yada kasanın üzerinde statik elektriğe sebep olan bir şey mi buna neden oluyor?
Mikrofon aslında aşırı hassas fakat sırf cızırtı yüzünden yaptığım kayıtlarda sesimi duyamıyorum. Audacity programı ile mikrofon hassasiyetini arttırınca bu sefer cızırtı daha da artıyor.
İnternette biraz araştırdım ve kalitesiz Güç Kaynağının buna sebep olabileceğini söylediler. Bende evdeki farklı prizlere takarak denedim fakat sonuç aynı.
Sistem Özelliklerim:
Güç kaynağım kasaya dahil, Cooler Master K-350 600W
İşlemci: Ryzen 5 1600
Anakart: Gigabyte AB-350 Gaming 3
Ekran Kartı: MSI GTX 970
Bunun dışında Güç kaynağına bağlı LED aydınlatma ve Anakarta bağlı 4 adet ekstra fan var. Bunların hepsi Güç Kaynağını zorluyor ve dengesiz çalışmasına sebep oluyor olabilir mi? Yada kasanın üzerinde statik elektriğe sebep olan bir şey mi buna neden oluyor?
Son düzenleyen: Moderatör: