Güç kaynağını sisteme takmadan test etmek

Deli_lodos

Decapat
Zaman zaman PC toplamak için bileşenler alıyorum. Bunlardan bir tanesi de ASUS ROG Thor 850W PSU oldu. Henüz elimde kurulu bir sistem olmadığı için bu güç kaynağını test etme şansım olmadı fakat bu güç kaynağı bir sistem olmadan prize takılıyken herhangi bir çalıştığına dair ibare olur mu? Örnek OLED ekranı yanması veya fanın dönmesi gibi. Ben PSU'u herhangi bir sisteme bağlamadan prize taktım fakat tepki almadım. Sizce bu normal mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ataçla kısa devre yaptırarak çalıştırabiliyordu. Nasıl yapıldığını unuttum bulup konuya ekleyeceğim.

Olay buydu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İstediğini yanlış anlamadıysam tabi :D
Ataçla kısa devre yaptırarak çalıştırabiliyordu. Nasıl yapıldığını unuttum bulup konuya ekleyeceğim.

Olay buydu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Olay buydu:

Tam da ihtiyaç duyduğum şey buymuş harfiyen aynısını dikkatlice ne uyguladım ve psu çalıştı ilgi ve yardımlarınız için teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı