R RieNsx54 Zeptopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #1 Bilgisayar açılmıyor açma düğmesinden sorun olduğunu düşünüyorum bir de güç. Kaynağında güç kaynağında sorun olsa klavye vesaire kulaklık ışıkları çalışmaz die biliyorum ama çalışıyor sizce açma düğmesindemi sorun var.
Bilgisayar açılmıyor açma düğmesinden sorun olduğunu düşünüyorum bir de güç. Kaynağında güç kaynağında sorun olsa klavye vesaire kulaklık ışıkları çalışmaz die biliyorum ama çalışıyor sizce açma düğmesindemi sorun var.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.133 Makaleler 1 Çözümler 582 13 Mayıs 2024 #2 Sistemin fanları dönüyor mu? Artı 0 Eksi
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 13 Mayıs 2024 #3 Sistemi açmadan klavye ye nasıl ışık geldi? Artı 0 Eksi
KS KS R RieNsx54 Zeptopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #4 GFYT dedi: Sistemin fanları dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor ki işte recep50 dedi: Sistemi açmadan klavye ye nasıl ışık geldi? Genişletmek için tıkla... Geliyor kanka onu biostan ayarlıyorsun gelip gelmiceğini GFYT dedi: Sistemin fanları dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Açılmadıığına göre dönmüyor Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Sistemin fanları dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor ki işte recep50 dedi: Sistemi açmadan klavye ye nasıl ışık geldi? Genişletmek için tıkla... Geliyor kanka onu biostan ayarlıyorsun gelip gelmiceğini GFYT dedi: Sistemin fanları dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Açılmadıığına göre dönmüyor