Güç Kaynağının Bütün Kabloları Bağlanmak Zorunda mı?

mstf19

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar güç kaynağındaki kabloları uygun yerlere taktıktan sonra Perif ve VGA kabloları açıkta kaldı bunları takmak zorunda mıyım?
•Güç Kaynağı : EVGA BQ 650 Watt
•Anakart : MSI B350M GAMING PRO
•Ekran Kartı : GTX 150 Ti

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    992,3 KB · Görüntüleme: 188
  • 2.jpg
    2.jpg
    978 KB · Görüntüleme: 203
  • 3.jpg
    3.jpg
    971,6 KB · Görüntüleme: 177
Son düzenleme:
VGA kablosu ekran kartı için yani ileride daha fazla güce ihtiyaç duyan ekran kartı alırsanız onu besleyebilmesi için koyuluyor. Perif kablo dediğide eski tip sabit disk tarzı bileşenler için güç sağlıyor.

VGA kablosu ekran kartı için yani ileride daha fazla güce ihtiyaç duyan ekran kartı alırsanız onu besleyebilmesi için koyuluyor. Perif kablo dediğide eski tip sabit disk tarzı bileşenler için güç sağlıyor.
Usta bide kasam 3 fanlı işlemci fanını ve 2 kasa fanını anakarta bağladım kasanın üst tarafındaki fanı takacak yer bulamadım nereye takmam gerekiyor.

Usta bide kasam 3 fanlı işlemci fanını ve 2 kasa fanını anakarta bağladım kasanın üst tarafındaki fanı takacak yer bulamadım nereye takmam gerekiyor.
Fan molexleri var alıp ona baglayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı