Her güç yetersizliğinde sistem kapanıp tekrar açılacak ve sürekliliğinde parçalar sıkıntı yaşayabilir. Sistemin en önemli parçası PSU en kaliteli parça o olmalı yoksa sistemini tamamen çöpe atarsın.
Zaman içinde bileşenlere zarar verebiliyor diye biliyorum. Maddi açıdan uygun olduğun en yakın zamanda değiştirmeni öneririm. Bütün sisteme zarar vermekten iyidir.
Bir de şöyle bir şey eklemek istiyorum (ekran kartı resmi eski ekran kartına aittir) şimdi bu PSU 6 pin bile vermez diye düşünüyoeum buna ne yapmışlar böyle destekliyor mu 6 pin.
Dosya Ekleri
WhatsApp Görsel 2024-12-03 saat 23.17.45_ea2106af.jpg
116,6 KB · Görüntüleme: 20
WhatsApp Görsel 2024-12-03 saat 23.18.15_48084be0.jpg
Elimde eski ekran kartım var onumu takayım alana kadar RX 560 var Sapphire.
Bir de şöyle bir şey eklemek istiyorum (ekran kartı resmi eski ekran kartına aittir) şimdi bu PSU 6 pin bile vermez diye düşünüyoeum buna ne yapmışlar böyle destekliyor mu 6 pin.
Kimse bilemez dönüştürücü kullanarakta baglayabilirsin fakat sorun yaşama ihtimalin yüksek PSU yetersiz ve ne olduğu belirsiz. Tavsiye etmiyorum fakat kullanmak isterseniz risk sizin tabii ki.
Rx 560 ne kadar zorlasamda kapanma durumu olmadı 80 w tdp değeri var sanırım ve ekran kartı 2 gb bir sorun olmiyacağını düşünüyorum 1.5 yıl kullandım hiçbir sorun olmadı
Rx 560 ne kadar zorlasamda kapanma durumu olmadı 80 w tdp değeri var sanırım ve ekran kartı 2 gb bir sorun olmiyacağını düşünüyorum 1.5 yıl kullandım hiçbir sorun olmadı
Ya şimdi aldığım ekran kartını da insan kullanmak istiyor tabii ki şimdi eğer yanlış hatırlamıyorsam 90 85 W geçmediği sürece besleyebiliyor PSU AMD driverdan dengeliye alsam işde ne bileyim 70W geçme gibi yaptım diyelim bir şey olur mu?
Ya şimdi aldığım ekran kartını da insan kullanmak istiyor tabii ki şimdi eğer yanlış hatırlamıyorsam 90 85 W geçmediği sürece besleyebiliyor PSU AMD driverdan dengeliye alsam işde ne bileyim 70W geçme gibi yaptım diyelim bir şey olur mu?