Çözüldü Güç kaynağının kaç Watt verdiği nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

By_tozi

Kilopat
Selam, güç kaynağı alacağım. Satıcılara soruyorum ne kadar çıkış alabilirim diye.
Cevapları;
350 Watt'larda 150 Watt çıkış sağlıyor deniyor.
800 Watt'larda da 150 Watt çıkış sağlıyor diyorlar.

Peki bunların arasındaki farklar nedir?

Ekran kartı beslemesi için alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Satıcının demek istediğini anlamadım, dediğim gibi 750W 80+ sertifikalı bir mining güç kaynağı aldığınızı varsayarsak o güç kaynağı size en az 600W güç sunacak 3 kart tam yükte 360W tüketecek. Firma verilerine göre. Dediğim gibi mining güç kaynaklarında en düşük 750W 80+ gördüğüm için onu önerdim. Yoksa 600W 80+ güç kaynağıda yeterli olurdu. Sorunuza tekrar dönersek, besleyebilir. :)
Basit dilden anlatmak gerekir ise 80+ sertifikası olan her güç kaynağı üzerinde yazılan "Watt" değerinin en az %80'ini aktarabiliyor. Ekran kartınız nedir? Sisteminizi de yazarsanız size öneride bulunabiliriz.

Mining için kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Ringi gelecekte büyütme planınız var ise minimum 1000W öneririm. Ben bu şekilde kullanırım diyorsanız kart tam yükte 120W tüketiyormuş. Minimum 650W güç kaynağı gerekiyor fakat mining için çoklu ekran kartı güç kablosu mevcut olan güç kaynakları gerekiyor sanırım. Standart güç kaynaklarında ekran kartı besleme kabloları çoğaltılıyor mu?, çoğaltılırsa sağlıklı oluyor mu? bilgim yok. Eğer mining güç kaynağı şart ise 750W (80+) yeterli olur. İnternette mining güç kaynağı olarak gördüğüm en düşük değer buydu.

Mining için kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Ringi gelecekte büyütme planınız var ise minimum 1000W öneririm. Ben bu şekilde kullanırım diyorsanız kart tam yükte 120W tüketiyormuş. Minimum 650W güç kaynağı gerekiyor fakat mining için çoklu ekran kartı güç kablosu mevcut olan güç kaynakları gerekiyor sanırım. Standart güç kaynaklarında ekran kartı besleme kabloları çoğaltılıyor mu?, çoğaltılırsa sağlıklı oluyor mu? bilgim yok. Eğer mining güç kaynağı şart ise 750W (80+) yeterli olur. İnternette mining güç kaynağı olarak gördüğüm en düşük değer buydu.
Teşekkürler, benim anlamadığım kısım satıcıların demiş olduğu çıkış gücünü tam verememeleri konusu yani 750 W alırsam bu kartları tam besleyebilir mi

Satıcının demek istediğini anlamadım, dediğim gibi 750W 80+ sertifikalı bir mining güç kaynağı aldığınızı varsayarsak o güç kaynağı size en az 600W güç sunacak 3 kart tam yükte 360W tüketecek. Firma verilerine göre. Dediğim gibi mining güç kaynaklarında en düşük 750W 80+ gördüğüm için onu önerdim. Yoksa 600W 80+ güç kaynağıda yeterli olurdu. Sorunuza tekrar dönersek, besleyebilir. :)

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı