- Makaleler
- 12
Hocam önerebiliceğin bir PSU var mıdır?
İlk önce bütçeyi öğrenelim.
Hocam önerebiliceğin bir PSU var mıdır?
600 watt 2060 super için yeterli olacaktır. Ben 12 gb 3060' ı 500 watt psu ile kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı.Yaklaşık 2 yıl önce markası "Dark" olan bir kasa aldım içinde hazır güç kaynağı geliyordu ve güç kaynağı hakkında sadece 600W olduğu yazıyordu. Gerçekten üzerinde yazan değer doğru mudur? Çünkü ekran kartı almayı düşünüyorum şu an kullandığım ekran kartı GT 1030 çok güç çekmiyor. Alacağım ekran kartı RTX 2060S harici beslemesi olduğu için pek güvenemiyorum.
Eki Görüntüle 1850228
yaklaşık 2000 lira bütçem var çok aşmadığı sürece 2000 üstü de olurİlk önce bütçeyi öğrenelim.
Cooler Master 460w güç kaynağıyla üstüne üstlük bir de donusturucuyle 3060 kullanıyordu bir arkadaş aylardır sorunsuz diyordu dönüştürücü kablosu erimiş sonrasında ne yaptı bilmiyorum.600W 80+ Sertifikası var.
Eki Görüntüle 1850243
Bu sebepten 480W güç alabileceksin. Buna göre çeşitli sitelerden ekran kartının çektiği wattı CPU wattını vs. Yazarak hesaplayabilirsin.
Üzerinde içinde vs model kodu vs var ise Dark markası olsa da OEM olarak kimin ürettiği bulunabilir.
Fakat yetmeyecektir. 2060 gibi bir kart bu PSU'ya güvenilmez
600 watt 2060 Super için yeterli olacaktır. Ben 12 GB 3060'ı 500 watt PSU ile kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı.
Cooler Master 460W güç kaynağıyla üstüne üstlük bir de donusturucuyle 3060 kullanıyordu bir arkadaş aylardır sorunsuz diyordu dönüştürücü kablosu erimiş sonrasında ne yaptı bilmiyorum.
TeşekkürlerŞu yeterli;
Ama bir tık daha verebilirseniz, bunun da fiyatı şu an için iyi gibi;
![]()
NZXT 750W C750 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı
NZXT 750W C750 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
@tahtakapı komik olan nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.