Güç kaynağının markası üzerinde yazmıyor

600 watt 2060 super için yeterli olacaktır. Ben 12 gb 3060' ı 500 watt psu ile kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı.

Cooler Master 460w güç kaynağıyla üstüne üstlük bir de donusturucuyle 3060 kullanıyordu bir arkadaş aylardır sorunsuz diyordu dönüştürücü kablosu erimiş sonrasında ne yaptı bilmiyorum.

600 watt 2060 Super için yeterli olacaktır. Ben 12 GB 3060'ı 500 watt PSU ile kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı.

Watt ile ilgili sorunum yok ama güç kaynağıma güvenemiyorum. Adı sanı belli değil arıza vermesinden korkuyorum ama 2 yıldır sorun çıkarmadı

Cooler Master 460W güç kaynağıyla üstüne üstlük bir de donusturucuyle 3060 kullanıyordu bir arkadaş aylardır sorunsuz diyordu dönüştürücü kablosu erimiş sonrasında ne yaptı bilmiyorum.

Beni neden alıntıladın anlamadım ama kanka bende aynı fikirdeyim Güvenilmez bu PSU'ya.

Teşekkürler

Bu var daha ucuza. Pylon ile kalite ve performansı aynı, zira ikisi de aynı üreticinin aynı platformunu kullanıyor. Hatta bunun indirim konusunu falan açmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…