Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bilgisayarım Windows 7 De Daha Fazla Fps Veriyor Çünki Kanak Kullanımı Daha 1
İşlemci Ve Ekran Kartı Freaknslarını Düsürünce Fps Daha Da Yükseliyor
Sanki 280 wtın sadece 100 wtsini kullanabiliyor gibiyim.
Ne Yapmam Lazım Lütfen Bilgilendirin
FPS durumunun PSU ile alakalı olduğuna nereden vardınız hocam? PSU'da performans düşüklüğü olmaz. Arızalıysa direk kendini belli eder zaten, Watt konusunda sistem yeterli gücü çekemezse zaten çalışmayacaktır. Sisteminizi yazar mısınız?
FPS durumunun PSU ile alakalı olduğuna nereden vardınız hocam? PSU'da performans düşüklüğü olmaz. Arızalıysa direk kendini belli eder zaten, Watt konusunda sistem yeterli gücü çekemezse zaten çalışmayacaktır. Sisteminizi yazar mısınız?
Normalde RX 570'e yetmeyecek bir PSU oldugunu biliyorum ama hiç böyle bir durum olmamıştı RX 570 kullandığımdan beri.
Valorant'ta aldığım 100-150 FPS yerini 30-60 FPS'ye bıraktı
CS:GO'da aldığım 100 FPS yerini 30-20 FPS'ye bıraktı.
Zaten en başında o PSU ile o sistemi çalıştırarak hata etmişsiniz, PSU bir sistemin en önemli parçasıdır. Tüm yukü taşır diğer parçalara göz kulak olur. Arızalı veya arızasız daha fazla kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Tüm sistemden olabilirsiniz. Kaliteli bir 550-500W 80+P PSU'ya geçmenizi şiddetle tavsiye ederim. İleriye dönük bütçeniz var ise 600 700W'lara çıkabilirsiniz.
Zaten en başında o PSU ile o sistemi çalıştırarak hata etmişsiniz, PSU bir sistemin en önemli parçasıdır. Tüm yukü taşır diğer parçalara göz kulak olur. Arızalı veya arızasız daha fazla kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Tüm sistemden olabilirsiniz. Kaliteli bir 550-500W 80+p PSU'ya geçmenizi şiddetle tavsiye ederim. İleriye dönük bütçeniz var ise 600 700W'lara çıkabilirsiniz.
Sisteminiz de PSU Kaynaklı bir sorun olmasa bile, o PSU'yu acilen değiştirip kaliteli bir PSU'ya geçmenizi öneriyorum hocam, dediğim gibi PSU'da bir arıza olsa çoktan anlardınız.