Çözüldü Güç kaynağının performans düşüklüğü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
FSP çok kaliteli bir markadır, 500W Hatta daha aşası bile o sistemi besler, fakat almışken ileriyi düşünüp almakta fayda var.

Çözüm
Bahsedilen Sharkoon SHP650 V2 güç kaynağını kesinlikle önermiyorum ben de, bunu şurada konuşmuştuk;

Bahsedilen Sharkoon shP650 V2 güç kaynağını kesinlikle önermiyorum ben de, bunu şurada konuşmuştuk;

SHP haricinde 300 TL'ye hangi PSU'yu önerirsiniz bu olur mu FSP FSP500-60AHBC Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Açıkcası o fiyat bandında bir tavsiyem yok, eğer görürse üstaddan bilgi alabiliriz belki. 300-350 lira bandında hangi PSU'yu önerirsin üstat @Ali Rıza09?

Yani sisteme daha güncelleme yapmayacağım sadece ileriye dönük olmasa da olur tek dileğim ekran kartım işlemcim darboğaz olmasın ve PC'yi sorunsuz bir şekilde beslemesi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı