Güç Kaynağının Ses Yapması

Mithril5

Megapat
Diğer bileşenleri tek tek kontrol ettim. İşlemci fanı, ön-arka fan ve ekran kartını çıkarıp bile denedim ama güç kaynağı ses yapıyor. Kasanın ön kısmını hafif yukarı kaldırınca ses gidiyor. Güç kaynağı kasanın alt tarafında. Söküp temizledim, yağladım ama aynı. Değişmek dışında bu sesten nasıl kurtulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu yaşadım. Güç kaynağı kasaya vida ile bağlı mı ? Bağlıysa vidaları biraz gevşetin ben sorunu öyle çözmüştüm.

Güç kaynağı kasaya vidayla bağlı şekilde. Vidaları gevşetmek çözüm olur mu tam emin değilim ama denemekte fayda var. Özellikle gece sessiz ortamda rahatsız ediyor. Tavsiyelerinizi deniycem. Sünger, silikon olayı belki çözüm olabilir.
Aynı sorunu yaşadım. Güç kaynağı kasaya vida ile bağlı mı ? Bağlıysa vidaları biraz gevşetin ben sorunu öyle çözmüştüm.
Maalesef vidaları gevşetmek çözüm olmadı. Silikon veya süngeri deneyeceğim. Bakalım...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı