Güç planlarından hangisi seçilmeli?

Mb32Tech

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X
Saphirre RX6700
Patriot Viper 16GB RAM 8X2
Biostar B550MH
240GB SSD
1TB HDD
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarımı daha çok oyun amaçlı kullanıyorum. Normalde yüksek performans modunda oluyor bilgisayarım. Buradaki güç planlarından hangisini seçersem daha iyi performans alırım sizce?

Ekran Görüntüsü (1).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı daha çok oyun amaçlı kullanıyorum. Normalde yüksek performans modunda oluyor bilgisayarım. Buradaki güç planlarından hangisini seçersem daha iyi performans alırım sizce?

Eki Görüntüle 1817037

AMD Ryzen high performance bence ama tavsiyem sizin bunu belirlemeniz çok nadir tam tersi olabiliyor. CS:GO gibi oyunları açın sırasıyla deneyin derim. Hatta ben normal kullanımda dengeli oyun oynayacağım zaman nihai yapıyorum siz de yapabilirsiniz.

Nihai performans seçecek kadar kötü bir bilgisayarınız yoksa yüksek performansta kalabilir.

Eki Görüntüle 1817037

Karşılaştırmalı FPS testlerini izlediğimde çok bir fark göremedim güç planlarında. Ben gene de CMD koduyla açılan nihai performansı kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı