Güç programı önerisi

Gantai

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
</>
3 aydır spor salonuna gidiyorum. Çok güçlü olduğum söylenemez bench presste boş bar bile zor kaldırırken şu anda 20kg + bar ile yapıyorum. YouTube'da güray aydın isimli bir abimizin videodaki tavsiyesi üzerine hipertrofi antrenmanı yerine birleşik egzersizlerden oluşan bir güç antrenmanı yapacağım bir süre. Fakat 5x5 olmaması gerekiyor. Benimle hemen hemen aynı tecrübede bir arkadaşımla beraber kafadan bir program yaptık onu da koyayım alta. Bu program iş görür mü görmezse birleşik hareketlerden oluşan bir program söyleyebilir misiniz haftada Max 5 gün gidebilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220723-224956_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20220723-224956_Samsung Notes.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 333
İsterseniz başka salona geçin geçemezseniz bir şeyler ayarlarım program yaş kaçtı? Bir sürü kanal var fitness la ilgili oradan yapıyyordum ben sonradan program yaptılar.
Yaşadığım yer küçük maalesef başka salona geçme şansım yok. 17 Yaşındayım.

Kral benim programım 4 set 15 tekrar şeklinde. İsterseniz size atabilirim yarın.

Bizim salondaki hocalar çok ilgileniyor şüphen olmasın atabilirim. Ama sen yine de bir spor hocalara de bana özel program ayarlayın diye. He diyorsan takmazlar atarım sana ama 4 set 15 tekrar benimki

Kral benim programım 4 set 15 tekrar şeklinde. İsterseniz size atabilirim yarın.

Bizim salondaki hocalar çok ilgileniyor şüphen olmasın atabilirim. Ama sen yine de bir spor hocalara de bana özel program ayarlayın diye. He diyorsan takmazlar atarım sana ama 4 set 15 tekrar benimki
Konuyu açan arkadaş hipertrofi antrenmanlarından ziyade güçlenmeye odaklanıyor. Bence doğru yolda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı