lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.679 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar, şu an dengeliyi seçtim. Ne kadar FPS farkı olur?
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #2 lusie dedi: Arkadaşlar, şu an dengeliyi seçtim. Ne kadar FPS farkı olur? Genişletmek için tıkla... Maksimum 2 - 3
lusie dedi: Arkadaşlar, şu an dengeliyi seçtim. Ne kadar FPS farkı olur? Genişletmek için tıkla... Maksimum 2 - 3
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 2 Haziran 2023 #3 lusie dedi: Arkadaşlar, şu an dengeliyi seçtim. Ne kadar FPS farkı olur? Genişletmek için tıkla... Oyun oynuyorsan hep yüksek performansta olsun çünkü laptop kullanmıyorsun anladığım kadarıyla ondan dolayı dengeli de tutmanın mantığı yok.
lusie dedi: Arkadaşlar, şu an dengeliyi seçtim. Ne kadar FPS farkı olur? Genişletmek için tıkla... Oyun oynuyorsan hep yüksek performansta olsun çünkü laptop kullanmıyorsun anladığım kadarıyla ondan dolayı dengeli de tutmanın mantığı yok.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #4 Isınma sorunu yoksa Yüksek performansta kalabilir.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.679 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #5 ŞenolGüneş dedi: Isınma sorunu yoksa Yüksek performansta kalabilir. Genişletmek için tıkla... Fanlar masayı titretiyor hocam. Dengeliye aldım şuan. Yüksek performansda mı kalmalı.
ŞenolGüneş dedi: Isınma sorunu yoksa Yüksek performansta kalabilir. Genişletmek için tıkla... Fanlar masayı titretiyor hocam. Dengeliye aldım şuan. Yüksek performansda mı kalmalı.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #6 lusie dedi: Fanlar masayı titretiyor hocam. Dengeliye aldım şuan. Yüksek performansda mı kalmalı. Genişletmek için tıkla... Fanlar gürültülü çalışabilir onda sorun yok. Oyundayken sıcaklık değerleri ne durumda? MSI Afterburner aracılığı ile sıcaklıklara bakar mısınız?
lusie dedi: Fanlar masayı titretiyor hocam. Dengeliye aldım şuan. Yüksek performansda mı kalmalı. Genişletmek için tıkla... Fanlar gürültülü çalışabilir onda sorun yok. Oyundayken sıcaklık değerleri ne durumda? MSI Afterburner aracılığı ile sıcaklıklara bakar mısınız?
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.679 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #7 ŞenolGüneş dedi: Fanlar gürültülü çalışabilir onda sorun yok. Oyundayken sıcaklık değerleri ne durumda? MSI Afterburner aracılığı ile sıcaklıklara bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı 60 dereceye geliyor işlemciye bakmadım. Boşta son hızda çalışsın istemiyorum.
ŞenolGüneş dedi: Fanlar gürültülü çalışabilir onda sorun yok. Oyundayken sıcaklık değerleri ne durumda? MSI Afterburner aracılığı ile sıcaklıklara bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı 60 dereceye geliyor işlemciye bakmadım. Boşta son hızda çalışsın istemiyorum.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #8 lusie dedi: Hocam ekran kartı 60 dereceye geliyor işlemciye bakmadım. Boşta son hızda çalışsın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Yüksek performansa alabilirsiniz, bir sorun olmaz 60 dereceyse. Fan hızıda ayarlayabilirsiniz.
lusie dedi: Hocam ekran kartı 60 dereceye geliyor işlemciye bakmadım. Boşta son hızda çalışsın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Yüksek performansa alabilirsiniz, bir sorun olmaz 60 dereceyse. Fan hızıda ayarlayabilirsiniz.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.679 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #9 ŞenolGüneş dedi: Hocam yüksek performansa alabilirsiniz, bir sorun olmaz 60 dereceyse. Fan hızıda ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir süre dengelide kullanacağım fanlar yine masayı titretirse yüksek performansa alırım teşekkürler.
ŞenolGüneş dedi: Hocam yüksek performansa alabilirsiniz, bir sorun olmaz 60 dereceyse. Fan hızıda ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir süre dengelide kullanacağım fanlar yine masayı titretirse yüksek performansa alırım teşekkürler.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #10 lusie dedi: Bir süre dengelide kullanacağım fanlar yine masayı titretirse yüksek performansa alırım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam tavsiyem yüksek performansta kullanmanızdır. Fanların hızlı çalışması evet ses çıkartır titretir ama kasa sıcaklığınıda düşürür
lusie dedi: Bir süre dengelide kullanacağım fanlar yine masayı titretirse yüksek performansa alırım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam tavsiyem yüksek performansta kullanmanızdır. Fanların hızlı çalışması evet ses çıkartır titretir ama kasa sıcaklığınıda düşürür