Maksimum 2 - 3Arkadaşlar, şu an dengeliyi seçtim. Ne kadar FPS farkı olur?
Oyun oynuyorsan hep yüksek performansta olsun çünkü laptop kullanmıyorsun anladığım kadarıyla ondan dolayı dengeli de tutmanın mantığı yok.Arkadaşlar, şu an dengeliyi seçtim. Ne kadar FPS farkı olur?
Fanlar masayı titretiyor hocam. Dengeliye aldım şuan. Yüksek performansda mı kalmalı.Isınma sorunu yoksa Yüksek performansta kalabilir.
Fanlar gürültülü çalışabilir onda sorun yok. Oyundayken sıcaklık değerleri ne durumda? MSI Afterburner aracılığı ile sıcaklıklara bakar mısınız?Fanlar masayı titretiyor hocam. Dengeliye aldım şuan. Yüksek performansda mı kalmalı.
Hocam ekran kartı 60 dereceye geliyor işlemciye bakmadım. Boşta son hızda çalışsın istemiyorum.Fanlar gürültülü çalışabilir onda sorun yok. Oyundayken sıcaklık değerleri ne durumda? MSI Afterburner aracılığı ile sıcaklıklara bakar mısınız?
Hocam Yüksek performansa alabilirsiniz, bir sorun olmaz 60 dereceyse. Fan hızıda ayarlayabilirsiniz.Hocam ekran kartı 60 dereceye geliyor işlemciye bakmadım. Boşta son hızda çalışsın istemiyorum.
Hocam yüksek performansa alabilirsiniz, bir sorun olmaz 60 dereceyse. Fan hızıda ayarlayabilirsiniz.
Bir süre dengelide kullanacağım fanlar yine masayı titretirse yüksek performansa alırım teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.