Murat akın Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 232 Çözümler 2 8 Mayıs 2021 #1 Bilgisayarı açmaya çalıştım ama bilgisayar açılmadı. Ekran kartının ve anakartın ışığı yanıyor ancak bilgisayar herhangi bir şekilde açılmadı.
Bilgisayarı açmaya çalıştım ama bilgisayar açılmadı. Ekran kartının ve anakartın ışığı yanıyor ancak bilgisayar herhangi bir şekilde açılmadı.
KS KS Murat akın Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 232 Çözümler 2 8 Mayıs 2021 #11 Kennal dedi: Büyük ihtimalle bir donanımın ya arızalı ya da temassızlık yapıyor RAM'ler tam oturuyor mu ya da bozuk olmadıklarından emin misin? Genişletmek için tıkla... Bozuk olduklarını düşünmüyorum. Her şey çalışıyordu. Bugün açmaya çalıştığımda açılmadı. Kennal dedi: Büyük ihtimalle bir donanımın ya arızalı ya da temassızlık yapıyor RAM'ler tam oturuyor mu ya da bozuk olmadıklarından emin misin? Genişletmek için tıkla... Temassızlık varsa nasıl anlayabilirim nerede olduğunu. Artı 0 Eksi
Kennal dedi: Büyük ihtimalle bir donanımın ya arızalı ya da temassızlık yapıyor RAM'ler tam oturuyor mu ya da bozuk olmadıklarından emin misin? Genişletmek için tıkla... Bozuk olduklarını düşünmüyorum. Her şey çalışıyordu. Bugün açmaya çalıştığımda açılmadı. Kennal dedi: Büyük ihtimalle bir donanımın ya arızalı ya da temassızlık yapıyor RAM'ler tam oturuyor mu ya da bozuk olmadıklarından emin misin? Genişletmek için tıkla... Temassızlık varsa nasıl anlayabilirim nerede olduğunu.
Kennal Decapat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 162 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #12 Sorun RAM'lerde ise tek tek her slotta denemen lazım bir RAM'i önce bir slota olmazsa diğer slota sonra diğer RAM'i aynı şekilde denemen lazım kasa yanı açıksa toz yumağı falan bir yere kaçmışta olabilir. Artı 0 Eksi
Sorun RAM'lerde ise tek tek her slotta denemen lazım bir RAM'i önce bir slota olmazsa diğer slota sonra diğer RAM'i aynı şekilde denemen lazım kasa yanı açıksa toz yumağı falan bir yere kaçmışta olabilir.
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 8 Mayıs 2021 #13 Teknik bilginiz varsa PSU'yu tek olarak çalıştırmanızı isteyeceğim. Ama bunun için PSU'nun sistemdeki tüm bağlantılarını sökmeniz lazım. Artı 0 Eksi
Teknik bilginiz varsa PSU'yu tek olarak çalıştırmanızı isteyeceğim. Ama bunun için PSU'nun sistemdeki tüm bağlantılarını sökmeniz lazım.
KS KS Murat akın Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 232 Çözümler 2 8 Mayıs 2021 #14 zeki1981 dedi: Teknik bilginiz varsa PSU'yu tek olarak çalıştırmanızı isteyeceğim. Ama bunun için PSU'nun sistemdeki tüm bağlantılarını sökmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Az çok biliyorum ancak daha önce hiç yapmadım. PSU kablolarını söküp takamam galiba. Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Teknik bilginiz varsa PSU'yu tek olarak çalıştırmanızı isteyeceğim. Ama bunun için PSU'nun sistemdeki tüm bağlantılarını sökmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Az çok biliyorum ancak daha önce hiç yapmadım. PSU kablolarını söküp takamam galiba.
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 8 Mayıs 2021 #15 Murat akın dedi: Az çok biliyorum ancak daha önce hiç yapmadım. PSU kablolarını söküp takamam galiba. Genişletmek için tıkla... O zaman bu işi bilen birisinden destek almalısınız. İl ilçe olarak neredesiniz? Artı 0 Eksi
Murat akın dedi: Az çok biliyorum ancak daha önce hiç yapmadım. PSU kablolarını söküp takamam galiba. Genişletmek için tıkla... O zaman bu işi bilen birisinden destek almalısınız. İl ilçe olarak neredesiniz?