Güç tuşunun gecikmesi

MertV

Hectopat
Eskiden basardım açma tuşuna, sonrasında açılırdı ve sıradan bir basıştı bu, yaklaşık 1 saniye falan. Şimdi ise bu 3-4 saniye veya daha uzun sürüyor. Sebebi nedir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bilgisayar: Excalibur G650.

Anakart arızası olabilir, bir baktırın derim.

Tuşa bastıktan sonra ekran geliyor bilgisayarın o ekranda durduğu süre, açılma süresi mi uzadı yoksa güç tuşu bastığını geç mi algılıyor?

Güç tuşuna basılı tuttuğum süre yani 1 saniye basıp çekince açılmıyor 3 saniye basmam gerekiyor.
Güç tuşuna basılı tuttuğum süre yani 1 saniye basıp çekince açılmıyor 3 saniye basmam gerekiyor.
Eskiden 1 saniyede açılırdı.

Ne kadar zaman sonra bu oldu? Eğer zaman aralığı fazla ise zamanla temassızlık olmuş olabilir. Eğer kısa ise anakartta bir şey olabilir. 2 türlüde bilgisayarcıya göstert derim.

Ne kadar zaman sonra bu oldu? Eğer zaman aralığı fazla ise zamanla temassızlık olmuş olabilir. Eğer kısa ise anakartta bir şey olabilir. 2 türlüde bilgisayarcıya göstert derim.

2019'un sonunda aldım ama hiç bakıma götürmedim ama bebek gibi bakmışımdır. (Teşhir ürünüydü eskiden Media Markt'ta)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı