Darkskynin Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #1 Benim bilgisayarım çok güçsüz olduğundan dolayı Android Studio'yu açmıyor (muhtemelen hdd kullandığımdandır) ve işlemcim sanallaştırma desteklemiyor. Sizce Android programlama için hangi IDE kullanmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
Benim bilgisayarım çok güçsüz olduğundan dolayı Android Studio'yu açmıyor (muhtemelen hdd kullandığımdandır) ve işlemcim sanallaştırma desteklemiyor. Sizce Android programlama için hangi IDE kullanmalıyım?
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 12 Kasım 2020 #2 GNU/Linux ile kullanırsanız iyi olur, Windows'da optimizasyon özürlüsü gibi çalışıyor Android Studio. Artı 0 Eksi
GNU/Linux ile kullanırsanız iyi olur, Windows'da optimizasyon özürlüsü gibi çalışıyor Android Studio.
KS KS Darkskynin Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #3 309999 dedi: GNU/Linux ile kullanırsanız iyi olur, Windows'da optimizasyon özürlüsü gibi çalışıyor Android Studio. Genişletmek için tıkla... Android Studio'yu zaten zor çalıştırıyor bilgisayar Android Studio dışında düşük sistem gereksinimli bir Android IDE yok mu? Artı 0 Eksi
309999 dedi: GNU/Linux ile kullanırsanız iyi olur, Windows'da optimizasyon özürlüsü gibi çalışıyor Android Studio. Genişletmek için tıkla... Android Studio'yu zaten zor çalıştırıyor bilgisayar Android Studio dışında düşük sistem gereksinimli bir Android IDE yok mu?
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 12 Kasım 2020 #4 Darkskynin dedi: Android Studio'yu zaten zor çalıştırıyor bilgisayar Android Studio dışında düşük sistem gereksinimli bir Android IDE yok mu? Genişletmek için tıkla... GNU/Linux'ta daha hafif çalışıyor Android Studio, Linux dağıtımı üzerinde dene dedim. Artı 0 Eksi
Darkskynin dedi: Android Studio'yu zaten zor çalıştırıyor bilgisayar Android Studio dışında düşük sistem gereksinimli bir Android IDE yok mu? Genişletmek için tıkla... GNU/Linux'ta daha hafif çalışıyor Android Studio, Linux dağıtımı üzerinde dene dedim.