Güçsüz hissetmek

SKORTSY

Zeptopat
Daha fazla  
Yaş 17 kilo 67 yağ oranımı bilmiyorum ama tahminen 16 civarındadır. 1 yıldır sporla uğraşıyorum 87 kilo 22 yağ oranından düştüm, kendimi niyeyse çok az kaldırıyormuş gibi hissediyorum. İncline dumbell presste 22kg 3x12 giriyorum. Zaten kendimi güçsüz hissediyordum ama bugün yaşıtlarımda birinin 30larla sete girdiğini görünce daha da moralim bozuldu. 1 yıla göre ne kadar kötüyüm?

Tam deger olmadigi icin bilemiyorum ancak protein az gibi. Gunluk 60 gramdan asagi olmamasi hatta en iyisi 80 gram olmasi lazim.
Zaten 6 yumurta hatirladigim kadariyla 36 gram protein civari cok da zor degil ustune icindeki yaglar da gayet saglikli.

Günlük şu civarlarda bazen daha az aldığım da oluyor bu bugünün beslenmesi patates yemedim 2724 kalori. Patatesle 3300e çıkıyor ama acaba 3300 abartı mı oluyor patates karbonhidratı arttirmak amacıyla yiyorum.
Screenshot_20241119-000127.jpg

Günlük şu civarlarda bazen daha az aldığım da oluyor bu bugünün beslenmesi patates yemedim 2724 kalori. Patatesle 3300e çıkıyor ama acaba 3300 abartı mı oluyor patates karbonhidratı arttirmak amacıyla yiyorum.Eki Görüntüle 2355243
Zaten vücudun kullanacağı değerler belli.
Gayet iyi gibi duruyor sayılar. Kolestrol fazla ancak yumurtadan geliyorsa tamamdır. Fiber ve şeker biraz az gibi onun dışında sıkıntı göremedim.
Ayda kaldırdığınız ağırlık 1 kilo artıyorsa bile gayet iyi. Aynı istikrarda 2 yıl içinde 24 kilo artıyor. Az değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı